0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Katsomme pitkälle tulevaisuuteen

Historiamme on oikeastaan enemmänkin tulevaisuutta

Valmistautuminen yhteiskunnan tuleviin haasteisiin ja tarpeisiin on aina ollut liiketoimintamme ydin. Aina teollisesta vallankumouksesta nykypäivän globaalin kaupungistumiseen asti olemme tienneet, että tulevaisuuden elinympäristöt ovat aina erilaisia kuin menneisyydessä – ja että meidän tehtävänämme on pysyä askeleen edellä.

Swecon historia perustuu ympäri maailmaa työskentelevien insinöörien ja arkkitehtien työhön. Heidän ammattiosaamisensa on kehittynyt aina yrityksemme perustamisesta 1800-luvun lopusta lähtien ja tänään tämä osaaminen on ratkaisevassa roolissa kehitettäessä nykypäivän kestävää yhteiskuntaa.

Swecon kasvu perustuu haluumme vastata asiakkaidemme yhä monimuotoisempiin ja laaja-alaisempiin tarpeisiin. 2000-luvun alun jälkeen Sweco on tehnyt lähes 100 yritysostoa.

Kykymme kasvaa yrityskauppojen kautta on antanut meille mahdollisuuden saavuttaa tämänhetkinen johtava asemamme. Yhdistymisten keskeisenä ajatuksena on aina ollut se, että kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Tämä strategia on osoittautunut erittäin menestykselliseksi niin asiakkaidemme, työntekijöidemme kuin osakkeenomistajienkin kannalta.

Etkö löydä etsimääsi? Ole meihin yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.