0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Asuntorakentamisen kokonaisvaltainen kumppani

Asuinrakentaminen on käyttäjälähtöisyyttä, turvallisia sisäolosuhteita ja energiatehokkuutta

Korostamme asuinrakennusten suunnittelussa käyttäjälähtöisyyttä, turvallisia sisäolosuhteita ja energiatehokkuutta. Varmistamme sujuvan suunnittelu- ja rakennusprosessin lisäksi kestävän lopputuloksen, viihtyisät kodit, joiden hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Oma koti tai vuokra-asunto on arjen kiinnekohta ja samalla yksi elämän suurimmista investoinneista. Asuntorakentaminen onkin yhteiskunnallisesti tärkeää toimintaa, johon suhtaudumme erityisellä vakavuudella ja sydämellä.

Autamme löytämään asuinrakennuksiin elinkaaritaloudellisia ja ilmastokestäviä ratkaisuja hyvässä hengessä, kannattavasti ja aikataulussa.

Ole meihin yhteydessä!

Asukaslähtöistä suunnittelua

Asukaslähtöinen suunnittelu merkitsee meille sitä, että ymmärrämme erilaisten kotien arvon ja hankkeiden erityispiirteet. Tavoitteenamme on teknisesti toimiva, kustannustehokas ja viihtyisä kokonaisuus, joka houkuttelee ostajia ja vuokralaisia. Autamme varmistamaan jo suunnitteluvaiheessa, että asunnoilla on kysyntää ja kohderyhmälle sopiva hinta. Kohteet

Asuinrakentamisen asiantuntija

Tarjoamme asuinrakentamisen hankkeisiin kokemusta eri hankemuodoista, rakentamispaikoista, materiaaleista sekä rakenne- ja talotekniikkajärjestelmistä. Hankkeissa työskentelevät vain asuinrakentamiseen erikoistuneet arkkitehdit, suunnittelijat, rakennuttajakonsultit ja projektipäälliköt. Erityisosaamiseemme kuuluvat muun muassa asuntojen betoni- ja puuelementtisuunnittelu, korkea rakentaminen, hybridirakentaminen ja ryhmärakennuttaminen.

Laajat resurssit asuntorakentamisen hankkeisiin

Vahvuutenamme asuntorakentamisessa ovat suuren konsernin resurssit ja osaaminen. Hallitsemme rakennushankkeita laajan asiantuntijajoukon voimin. Riittävät resurssit varmistavat sujuvan toteutuksen tiukassakin aikataulussa ympäri Suomen. Yhteistyökykyisen suunnitteluryhmämme ohjauksesta vastaa kokenut pääsuunnittelija, joka saa koko tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Projektinjohto vastaa siitä, että projektiin valitaan osaavat suunnittelijat ja urakoitsijat ja hanke viedään läpi sovitussa aikataulussa ja kustannusraamissa.

Pääsuunnittelu ja arkkitehtisuunnittelu

Pääsuunnittelijamme toimivat asuinrakentamisen hankkeissa suunnitteluryhmän johtajina. Tärkein päämäärämme on varmistaa projektin sujuva läpivienti sekä luoda samalla viihtyisää ja toimivaa yhteiskuntaa rakennus kerrallaan. Tuemme asuntorakentamisen hankkeita kaavakehityksestä alkaen, jotta jokainen vaihe etenee hallitusti. Ohjaamme eri osapuolten yhteistoimintaa kohti onnistunutta lopputulosta, joka on kestävä niin ihmisten kuin ympäristön kannalta.

Saat meiltä asuntorakentamiseen erikoistuneet arkkitehdit, pääsuunnittelijat ja sisustussuunnittelijat. Tuemme käyttäjälähtöistä suunnittelua myös tiedon visualisoinnilla.

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Suomen johtavana projektinjohdon ja rakennuttamisen ammattilaisena tuomme asuntorakentamisen hankkeisiin varmuutta ja sujuvuutta. Pidämme projektit hallinnassa aina hankekehitysvaiheesta takuuajan loppuun asti. Toimimme tilaajan edunvalvojina ja autamme viemään hankkeet läpi aikataulussa ja sovitussa kustannusraamissa avoimesti ja läpinäkyvästi.

Talotekniikkasuunnittelu

Suunnittelemme asuinrakennuksiin luotettavaa, käyttäjäystävällistä ja ympäristöä säästävää talotekniikkaa. Koska kyse on ihmisten kodeista, yksinkertainen on kaunista, ja kaikki tekniikkaratkaisumme tähtäävät miellyttäviin olosuhteisiin, joissa tekniikkaa ei edes huomaa. Asunnoissa on vain mukava lämpötila, kaunis valaistus, raikas sisäilma ja sopivan hiljaista.

Tarjoamme asuntorakentamiseen myös energia- ja elinkaariosaamista. Suunnittelemme maalämpö- ja aurinkosähköjärjestelmät, hulevesien viivytyksen ja sähköautojen latauspisteet.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelijoidemme tavoitteena ovat materiaaliviisaat ja turvalliset kodit, jotka taipuvat joustavasti erilaisten ihmisten käyttöön. Voimme toimia asuntorakentamisen hankkeissa vastaavana rakennesuunnittelijana ja valmisosasuunnittelijana. Meillä on laaja kokemus muun muassa betoni- ja puuelementtirakentamisesta sekä jälkijännitetyistä rakenteista.

Huolehdimme asuntojen mitoituksesta ja vähähiilisistä runkoratkaisuista sekä tuemme tehokasta työmaatoteutusta. Työmaiden käytössä on myös Swecon SmartDrawings -palvelu.

Taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille kokonaisvaltaisia asiantuntijapalveluja kaikenlaisiin korjausrakentamisen hankkeisiin. Olemme kokenut kumppani esimerkiksi linjasaneerausten ja julkisivuremonttien suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan. Saat meiltä myös kattavat kuntotutkimuspalvelut asuinrakennuksen koko elinkaarelle.

Digitaaliset ja virtuaaliset työkalut

Kehitämme asuntorakentamisen tuottavuutta ja yhteistä tekemistä digitaalisilla työkaluilla. Hankkeen sujuvaa ja läpinäkyvää etenemistä tuetaan esimerkiksi VirtualSite-palvelulla. Olemme alan kärjessä myös tietomallinnuksessa ja parametrisessä suunnittelussa. Moni työkalu on sidottu suunnittelijoidemme arkeen, ja siksi energia- ja elinkaarisuunnittelu onnistuu osana talotekniikkasuunnittelua. Hiilijalanjälki- ja kustannuslaskenta tehdään rakennesuunnittelun osana.

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.