0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kestävää rakennesuunnittelua

Yhdessä asiakkaidemme ja osaavan paikallisen ja kansainvälisen rakennesuunnittelutiimimme kanssa luomme perustan kestävälle, hiilineutraalimmalle ja monimuotoiselle rakentamiselle. Suunnittelumme keskiössä ovat turvalliset, terveelliset, muuntojoustavat ja elinkaaritehokkaat rakennukset.  

Rakennesuunnittelu ja konsultointi

Rakennukset rakennetaan rakennesuunnitelmilla. Onnistuneen rakentamisen edellytyksenä ovat toimivat, turvalliset, terveet ja kokonaistaloudellisesti optimoidut rakenteet. Suunnittelemme kestäviä rakennuksia, joissa on turvallista asua, työskennellä ja harrastaa.

Kokonaisvaltaisella osaamisellamme varmistamme, että rakenteet ovat yhteensopivia rakennuksen tilasuunnittelun ja esteettisten tavoitteiden kanssa. Tietomallintamisen, digitaalisten palveluidemme sekä erilaisia olosuhteita ja käyttötilanteita ennustavien simulointien avulla löydämme asiakkaillemme ilmasto- ja elinkaaritehokkaimmat toteutusvaihtoehdot.

Nyt myös hiilijalanjälkivertailut saatavissa Swecon uudella hiilijalanjälkilaskurilla. Katso video!

 

Olemme rakennesuunnittelun selkeä markkinajohtaja Suomessa ja palvelumme kattavat kaikki rakennesuunnittelun osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Meillä on myös vahvaa kokemusta vaativista kansainvälisistä suunnittelukohteista eri puolilla maailmaa.

Puurakentamisen huippuosaamista 

Puurakentaminen on trendikästä, esteettistä ja ekologista. Swecolla on pitkä historia sekä hyvin monipuolista osaamista erilaisista puukohteista – siksi myös tulevaisuuden kasvava kysyntä on helppo ottaa haltuun. Olemme Suomen johtava puurakenteiden suunnittelija. 

Puukattojen rakenteisiin ja asentamiseen erikoistuneet suunnittelijamme auttavat löytämään kokonaistaloudellisen ja turvallisen kattorakenteen toteutusratkaisun hankkeen tavoitteista tinkimättä.

Palkittua betoniasiantuntemusta

Tarjoamme asiakkaillemme myös betonirakenteiden laaja-alaista ja palkittua asiantuntemusta.

Osaamisemme kattaa kaikki betonirakenteisiin liittyvät palvelut: jännitetyt rakenteet, paikallavalettavat rakenteet, elementtirakenteet, silta- ja infrarakenteet, kustannuslaskentapalvelut, materiaaliominaisuudet, kuntotutkimukset, rakenteiden tarkastukset ja korjaustekniikat.

Suomen suurin teräsrakennesuunnittelija

Kansainvälinen teräsrakenneosaamisemme kattaa talonrakentamisen, teollisuusrakentamisen, voimalaitosten, siltojen, voimajohtolinjojen, mastojen sekä muiden teräsrunkojen ja erityyppisten laitetukien, säiliöiden, siilojen ja kanavien suunnittelun. Teknisen laskennan osastomme vastaavat erityisen vaativista suunnittelutehtävistä, kuten muun muassa poikkeuksellisten luonnonilmiöiden simulointi ja olemassa olevien rakenteiden kapasiteettitarkastelu simuloimalla, kun rakennusnormien mukaiset kapasiteetit ylittyvät käyttötavan tai kuormitusten muutosten johdosta. 

Jännitettyjen rakenteiden markkinajohtaja Suomessa

Tuotamme kustannustehokkaita, työmaaystävällisiä ja vähähiilisempiä jälkijännitettyjä rakennesuunnitelmia hyödyntäen vahvaa BIM-osaamistamme ja markkinoiden parhaita mallinnus- ja suunnittelutyökaluja.

Vahvaa osaamista julkisivurakentamisesta ja rakennusfysiikasta

Julkisivujen suunnittelutiimillämme on pitkä kokemus niin vaativista kotimaisista kohteista kuin kansainvälisistä pilvenpiirtäjistä.  Olemme mukana erilaisissa kohteissa pienistä edustustiloista hybridikeskuksiin ja toimistotaloista asuntotorneihin. Toteutamme kokonaisratkaisut niin lasi-, metalli- kuin puujulkisivurakentamiseen. Asiantuntijoillamme on vahvaa erikoisosaamista korkeasta rakentamisesta, lasin mitoituksesta sekä rakennusfysiikasta.

Siltasuunnittelun ykkönen

Olemme siltasuunnittelun ykkönen ja tarjoamme silta- ja taitorakenteiden suunnittelupalveluita kohteiden tarveselvityksistä, esisuunnittelusta, yleissuunnittelusta sekä rakennesuunnittelusta. Teemme siltasuunnitelmia erikokoisille ja -tyyppisille siltaratkaisuille, aina pienistä raittisilloista suuriin betoni- tai teräsrakenteisiin siltoihin.

Satamat ja vesirakenteet vahvalla kansainvälisellä suunnitteluverkostolla

Kokeneet asiantuntijamme sekä laaja kansainvälinen suunnitteluverkosto ympäri Euroopan toimivat tiiviissä yhteistyössä  kaupunki- ja aluesuunnittelun sekä rakennetekniikan ja korjausrakentamisen ja geotekniikan alalla. Ne takaavat laaja-alaisen kokemuksen myös satama- ja vesirakenteiden suunnitteluun.

Tuulivoimaloiden perustusten suunnittelu

Rakennesuunnittelijamme auttavat rakentamaan elinkaarikestäviä tuulivoimaloita maalle ja merelle. Yhdessä edistämme yhteiskunnan vihreää siirtymää ja kotimaisen uusiutuvan energian hyödyntämistä.

Valmisosasuunnittelua kaikkiin materiaaleihin

Swecolta löytyy laaja-alaista osaamista eri materiaalien valmisosasuunnittelusta. Valmisosia tai elementtejä käytetään niin rakennuksissa kuin infrarakenteissakin. Materiaalina voi olla puu, betoni tai teräs tai jokin näiden yhdistelmä.  

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän.  

Lisätietoja digitaalisista ratkaisuistamme ja SmartDrawingsista. 

 

Kati Rautio

Asiakkuusjohtaja

Jyrki Jauhiainen

Tulosyksikön johtaja

Lasse Rajala

Kansainväliset hankkeet

Antti Vilén

Pääkaupunkiseutu

Jukka Merviö

Pirkanmaa

Mikko Sirén

Länsi-Suomi

Markus Sääskilahti

Yksikönpäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi

Marko Karkulehto

Pohjois-Suomi

Ole meihin yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.