0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Haluatko tehdä työksesi jotain merkityksellistä?

Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään. Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen.

Uskomme, että aito merkityksellisyys syntyy siitä, kun työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja työntekijöillämme on vapaus hyödyntää osaamistaan parhaaksi katsomallaan tavallaan. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan.

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita.

 

Merkityksellisiä mahdollisuuksia, mutkattomassa ilmapiirissä, alan huippujen joukossa

Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Olemme monella tapaa kestävän kehityksen ytimessä. Jokaisella swecolaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan uraansa.

Uskomme, että aito merkityksellisyys syntyy siitä, kun työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja työntekijöillämme on vapaus hyödyntää osaamistaan parhaaksi katsomallaan tavallaan.

Meillä on myös matala hierarkia ja olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön. Pidämme huolta, että erilaiset näkemykset tulevat kuulluiksi ja kaikkia näkökulmia arvostetaan. Panostamme hyvään johtamiseen ja esimiestyöhön. Näistä syntyy mutkaton ilmapiiri!

Projekteissa työskennellään yhdessä ja ketään ei jätetä yksin. Tiimit ja heidän jatkuva oppimisensa ovat suurin voimavaramme. Arvojamme ovat uteliaisuus, sitoutuneisuus ja vastuullisuus.

Kestävä kehityksen arvot, kiertotalous ja hiilijalanjäljen alas painaminen ovat vahvasti esillä swecolaisen projektipäällikkön Kari Nöjdin työssä. Hän nauttii jokaisesta päivästä, mahtavista hankkeista ja siitä, että saa tehdä itselle ja yhteiskunnalle tärkeää työtä.

 

17500

Swecolaisia maailmalla

2800

Swecolaisia Suomessa

27

Paikkakunnalla Suomessa

Parastaikaa Swecolla – Miltä elämä ja swecolaisuus maistuu tällä hetkellä?

Parastaikaa Swecolla -juttusarjassa tutustutaan swecolaisiin erilaisissa elämäntilanteissa ympäri Suomen.

Antti Hult

HR-yhteystiedot

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copy link
Powered by Social Snap