Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään. Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan. Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita.

/siteassets/ura_fi/merkityksellisia-mahdollisuuksia.jpg
Merkityksellisiä mahdollisuuksia
Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Olemme monella tapaa kestävän kehityksen ytimessä. Jokaisella swecolaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan uraansa.
/siteassets/ura_fi/mutkattomassa-ilmapiirissa_viiva.jpg
Mutkaton ilmapiiri
Meillä on matala hierarkia ja olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön. Panostamme hyvään johtamiseen ja esimiestyöhön. Näistä syntyy mutkaton ilmapiiri!
/siteassets/ura_fi/alan-huippujen-joukossa.jpg
Alan huippujen joukossa
Meillä projekteja tehdään yhdessä ja ketään ei jätetä yksin. Tiimit ja heidän jatkuva oppimisensa ovat suurin voimavaramme. Arvojamme ovat uteliaisuus, sitoutuneisuus ja vastuullisuus.
/siteassets/ura_fi/miska.jpg

Tapaa työntekijöitämme

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja uteliaita sekä asiakkaisiimme sitoutuneita ja arvostettuja asiantuntijoita. Kättemme jäljet näkyvät kaikkialla rakennetussa ympäristössä ja se on työssämme tosi hienoa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja siitä, että pääsemme vaikuttamaan ympäristöömme.

"Swecolla on alan parhaat mahdollisuudet kehittyä Suomessa."

"Työ porukka on todella mukava ja rento. Viihdyn täällä kuin kotonani!"

Katso video ja tutustu Miskan ja Matin uraan rakennesuunnittelijoina teollisuuden parissa!

tutustu ihmisiimme

Millaista on työskennellä Swecolla? Lue 10 eri näkökulmaa!

Alan huiput työkavereina, merkityksellinen työ, jatkuva kehittyminen. Entä olisiko kiva tehdä välillä töitä mökiltä käsin? 

Meidän mutkaton kulttuurimme ja flätti organisaatiomme mahdollistavat monenlaisia työskentelytapoja, jotka lisäävät työnteon mielekkyyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää, miksi kannattaa hypätä swecolaisen saappaisiin!

LUE LISÄÄ
/siteassets/ura_fi/oulun-toimisto-urasivulle.jpg
Parastaikaa Swecolla -Juttusarjassa tutustutaan erilaisiin swecolaisiin. Miltä elämä ja swecolaisuus maistuu juuri tällä hetkellä?

AUTAMME SINUA REKRYTOINTIIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

  • Ota meihin yhteyttä
    Yäurgä ivrfgv

Tulevat tapahtumamme