Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään. Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen. Työssä onnistuminen edellyttää meiltä kaikilta tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja syvällistä ymmärrystä heidän toiveistaan ja tarpeistaan. Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja asiakkaisiimme sitoutuneita, arvostettuja asiantuntijoita.

/globalassets/images-480x270/480x270_career_start1.jpg
Tavoitteet korkealla
Asetamme riman korkealle, mutta samalla varmistamme, että työntekijöillämme on kaikki edellytykset tavoitteiden saavuttamiseksi. Työntekijänä kannustamme sinua kantamaan vastuun työstäsi ja tarttumaan erilaisiin haasteisiin itsenäisesti tai osana tiimiäsi esimiehesi tukemana.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
Jatkuvaa kehitystä
Koska työskentelemme tulevaisuuden haasteiden parissa, myös meidän itsemme tulee olla edelläkävijöitä. Siksi työntekijöidemme jatkuva kehittyminen on meille erityisen tärkeää.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start3.jpg
Askeleen edellä
Swecolla työskentelemme monipuolisten tehtävien parissa kehittäen jatkuvasti osaamistamme. Tämä tekee Swecosta palkitsevan paikan työskennellä, olet sitten vastavalmistunut tai kokenut asiantuntija.
/siteassets/ura_fi/opiskelijoille/miikka_heinonen_480_270.jpg

Tapaa työntekijöitämme

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja uteliaita sekä asiakkaisiimme sitoutuneita ja arvostettuja asiantuntijoita. Kättemme jäljet näkyvät kaikkialla rakennetussa ympäristössä ja se on työssämme tosi hienoa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja siitä, että pääsemme vaikuttamaan ympäristöömme.

"Mikään ei ole palkitsevampaa kuin nähdä oman käden jälki työssä. Teknologia kiehtoo minua ja Swecolla pääsen edelläkävijänä työskentelemään virtuaalisessa ympäristössä ihan huikealla fiiliksellä ja upeiden työkavereiden ympäröimänä."

Katso video ja tutustu lisää Miikan ensimmäiseen vuoteen Swecolla.

Lue Lisää

Millaista on työskennellä Swecolla? Lue 10 eri näkökulmaa!

Alan huiput työkavereina, merkityksellinen työ, jatkuva kehittyminen. Entä olisiko kiva tehdä välillä töitä mökiltä käsin? 

Meidän mutkaton kulttuurimme ja flätti organisaatiomme mahdollistavat monenlaisia työskentelytapoja, jotka lisäävät työnteon mielekkyyttä ja hyvinvointia. 

Lue lisää, miksi kannattaa hypätä swecolaisen saappaisiin!

LUE LISÄÄ
/siteassets/ura_fi/oulun-toimisto-urasivulle.jpg
Parastaikaa Swecolla -Juttusarjassa tutustutaan erilaisiin swecolaisiin. Miltä elämä ja swecolaisuus maistuu juuri tällä hetkellä?

AUTAMME SINUA REKRYTOINTIIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

  • Ota meihin yhteyttä
    Yäurgä ivrfgv

Olemme mukana tapahtumissa ympäri Suomen

Tervetuloa Students@Sweco opiskelijatapahtumaan!

14-01-2020

Kutsumme sinut jo perinteeksi muodostuneeseen Students@Sweco-päivään tutustumaan Swecon toimintaan ja työntekijöihimme.

Lue lisää

Rekrylab Tampereella

15-01-2020

RekryLAB on rekrytointitapahtuma, joka on luotu yhdistämään yrityksiä ja opiskelijoita. RekryLAB tuo esiin tekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille kohdennetun segmentin monialaisesta yrityskentästä, jossa on tarjolla monenlaisia työpaikkoja tulevaisuuden osaajille!

Lue lisää