0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Geotekniikka

Geoteknisellä suunnittelullamme on pitkä yhteinen taival koko suomalaisen rautatierakentamisen ja -suunnittelun kanssa. 

Toimimme aktiivisesti suomalaisen geotekniikan kehittäjinä ja pioneereina. Kehitämme uusia ja entistä tarkempia geoteknisiä laskenta- ja tutkimusmenetelmiä sekä yhä parempia ja edullisempia pohjarakennustapoja. 

Geotekniikan osaamisemme kattaa väylien rakennekerrokset, pohjanvahvistukset, putki- ja pumppaamokaivannot, putkilinjojen ja pumppaamoiden perustamisen, rakennettavuusselvitykset, pohjavesiselvitykset, siltojen perustukset sekä meluvallit ja tukimuurirakenteet. 

Suunnittelijoillamme on vuosien kokemus vaativista geoteknisistä suunnittelutehtävistä kotimaassa ja ulkomailla niin tie-, katu- ja ratahankkeissa kuin myös talonrakennukseen liittyvissä hankkeissa. Talo- ja teollisuusgeotekniikan osaamisemme kattaa seuraavat osa-alueet: perustaminen, kaivannot, pohjanvahvistus, tonttialueiden ja rakennusten kuivatus, pohjavedenhallinta, paalutus sekä louhinta. 

Tuotamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä taloudellisia pohjarakenneratkaisuja. Kehitämme myös uusia ja entistä tarkempia geoteknisiä laskenta- ja tutkimusmenetelmiä sekä yhä parempia ja edullisempia pohjarakennustapoja. Käytössämme ovat alan moderneimmat geotekniset suunnittelu- ja laskentaohjelmistot. 

Jalle Bäcklund

Etelä-Suomi

Tuomo Passi

Muu Suomi

Timo Cronvall

Infra- ja taitorakenteet

Ole meihin yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.