0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Palvelut taloyhtiöille

Palvelut Taloyhtiöille

Tarjoamme kokonaisvaltaista ja ymmärrettävää asiantuntijapalvelua asuinrakennusten korjaushankkeisiin. Saat meistä sitoutuneen ja osaavan kumppanin esimerkiksi putkiremonttihankkeen tai julkisivuremontin suunnitteluun, projektinjohtoon ja valvontaan. Valikoimaamme kuuluu myös olemassa olevien kiinteistöjen tutkimisen ja elinkaaren hallinnan palvelut. Kokonaisvaltaisella asiantuntijuudella voimme parantaa asukkaiden tyytyväisyyttä ja nostaa kiinteistöjen arvoa – tulevien sukupolvien parhaaksi.

Olemme avanneet alan ensimmäisten joukossa verkkokaupan, jonka kautta taloyhtiöiden hallitusten jäsenet sekä isännöitsijät voivat tilata esimerkiksi kevyen kuntoarvion tai sähköautojen latauspaikkaselvityksen kiinteään hintaan ilman aikaa vievää tarjousvaihetta.

Tervetuloa ostoksille!

 

Kommunikointi, visualisointi, perusteleminen ja yhdessä toimiminen ovat työvälineistämme tärkeimmät. Opastamme kiinteistön omistajia ja käyttäjiä vaihe vaiheelta eteenpäin. Visualisoimme kohteen, jotta pääset tutustumaan jo ennalta, miltä tila tai julkisivu tulee näyttämään.

Yhtenäiset toimintatapamme ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaavat, että palvelumme on tehokasta ja laadukasta. Asiakkaamme ovat todistetusti tyytyväisiä työmme tulokseen ja yhteistyöhön. Meille asiakas on aito kumppani.

Palveluihimme kuuluu mm. linjasaneeraukset eli putkiremontit, julkisivuremontit, hissi-,  ikkuna- ja parvekekorjaukset, konversiot, ullakko- ja täydennysrakentaminen, puitesopimuspalvelut, energiatehokkuuspalvelut sekä kiinteistönkehitys- ja elinkaaripalvelut.

Toiminta-alueemme on Uusimaa.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ tarjoukset.taloyhtiopalvelut@sweco.fi tai osta suoraan verkkokaupasta!

 

Swecon taloyhtiöpalvelut ovat sinulle paras yhteistyökumppani!

 

Sami Koskela

yksikön päällikkö

Dennis Murto

yksikön päällikkö

Löysitkö etsimäsi?

Ole meihin yhteydessä tai jätä tarjouspyyntö.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.