Helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani, jolla on arvostettua osaamista

Tulevaisuus saattaa toisille vaikuttaa etäiseltä, mutta Swecolle se on jo tätä päivää. Swecon tehtävänä on olla askeleen edellä, sillä useimmille ihmisille työmme tuloksista tulee todellisuutta vasta tulevaisuudessa. Swecoa kannattaa lähestyä suurin odotuksin. Lupaamme olla helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani. Swecon kanssa työskentelyn tulee olla helppoa ja teemme kaikkemme, jotta ymmärtäisimme tarpeesi paremmin kuin kukaan muu. Lupaamme myös varmistaa, että tarjoamme sinulle aina juuri tarpeidesi mukaista osaamista. Oli haasteesi mikä tahansa voit luottaa siihen, että Swecolta löytyy ratkaisu. Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 17 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

LYHYESTI

YDINLIIKETOIMINTA

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita suunnittelu- ja konsultointipalveluita kaiken kokoisiin hankkeisiin.

KANSAINVÄLISYYS

Olemme vakiinnuttaneet asemamme Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Bulgariassa, Tšekin tasavallassa, Saksassa, Belgiassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Puolassa. Sweco toteuttaa vuosittain kymmeniä tuhansia projekteja 70 maassa ympäri maailmaa.

 

TYÖNTEKIJÄT

17 500 asiantuntijaa, joista 2 700 työskentelee Suomessa

LIIKEVAIHTO

Noin 2 Mrd euroa 

Strategiamme

Swecon liiketoimintamalli on hajautettu ja perustuu siihen, että olemme lähellä asiakkaitamme. Asiakkaidemme tulee tuntea, että Swecon asiantuntijoilla on syvällistä ymmärrystä heidän liiketoiminnastaan. Näin pystymme olemaan aidosti sitoutunut kumppani, joka luo lisäarvoa asiakkaillemme.

LAATU, TEHOKKUUS JA ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Hyödyntämällä aikaamme ja resurssejamme mahdollisimman tehokkaasti voimme tarjota asiakkaillemme sekä laadukkaita että kokonaistaloudellisesti edullisia ratkaisuja. Varmistaaksemme, että vastaamme asiakkaidemme odotuksiin, mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti – ja tarvittaessa kehitämme toimintaamme.

OSAAMINEN JA SITOUTUNEISUUS

Sweco on yhtä kuin työntekijöidensä asiantuntemus, kokemus ja sitoutuneisuus. Jokaisella yksilöllä on merkittävä vaikutus lopputulokseen. Osaamisen kehittäminen on elintärkeää, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin. Sen vuoksi jatkuvan kehittymisen ja tehtävissä onnistumisen mahdollistaminen on meille sydämen asia.

Asiantuntijoina ja konsultteina
Olemme aidosti sitoutuneita liikekumppaneihimme
Kanssamme on aina helppo tehdä yhteistyötä
Yhdessä tarjoamme Arvostettua ja asiakkaan tarpeiden mukaista osaamista, joka on helposti asiakkaidemme saatavilla

Katsomme pitkälle tulevaisuuteen

Historiamme on oikeastaan enemmänkin tulevaisuutta. Valmistautuminen yhteiskunnan tuleviin haasteisiin ja tarpeisiin on aina ollut liiketoimintamme ydin. Aina teollisesta vallankumouksesta nykypäivän globaalin kaupungistumiseen asti olemme tienneet, että tulevaisuuden elinympäristöt ovat aina erilaisia kuin menneisyydessä – ja että meidän tehtävänämme on pysyä askeleen edellä.

Lue Lisää
/globalassets/images-570x380/570x380-history2.jpg
/globalassets/images-570x380/570x380-organisation.jpg

Yhdistämme vahvan paikallisen osaamisen laajaan kansainväliseen kokemukseemme

Swecon menestys perustuu hajautettuun liiketoimintamalliimme. Yksinkertaista, asiakaskeskeistä toimintatapaa hyödyntäen Sweco on kehittynyt suureksi kansainväliseksi toimijaksi, joka pystyy edelleen tarjoamaan paikallista palvelua ja asiantuntemusta kaiken kokoisiin hankkeisiin. Toimintaa johdetaan kahdeksan liiketoiminta-alueen kautta: Sweco Sweden, Sweco Norway, Sweco Finland, Sweco Denmark, Sweco Netherlands, Sweco Belgium, Sweco Germany & Central Europe ja Sweco United Kingdom. Lisäksi Sweco toteuttaa laajamittaisia vientihankkeita kaikkialla maailmassa.

Lue Lisää

VASTUULLISUUS ON OSA KAIKKEA TOIMINTAAMME

Läpinäkyvyys ja vastuullisuus ovat olleet edellytyksiä Swecon menestymiselle hajautettuna ja nopeasti kasvavana yrityksenä. Swecon kanssa tulee aina olla helppoa asioida.

Lue Lisää
/globalassets/images-570x380/570x380-responsibility.jpg