0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tietoa Swecosta

Tulevaisuus saattaa toisille vaikuttaa etäiseltä, mutta Swecolle se on jo tätä päivää. Swecon tehtävänä on olla askeleen edellä, sillä useimmille ihmisille työmme tuloksista tulee todellisuutta vasta tulevaisuudessa.

 

Transforming society together

Swecoa kannattaa lähestyä suurin odotuksin. Lupaamme olla helposti lähestyttävä ja sitoutunut kumppani. Swecon kanssa työskentelyn tulee olla helppoa ja teemme kaikkemme, jotta ymmärtäisimme tarpeesi paremmin kuin kukaan muu. Lupaamme myös varmistaa, että tarjoamme sinulle aina juuri tarpeidesi mukaista osaamista. Pyrimme tarjoamaan ratkaisun asiakkaidemme kaikkiin haasteisiin.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq). www.sweco.fi

YDINLIIKETOIMINTA


Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. 

KANSAINVÄLISYYS

Olemme vakiinnuttaneet asemamme Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa, Saksassa, Belgiassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Puolassa. Sweco toteuttaa vuosittain kymmeniä tuhansia projekteja 70 maassa ympäri maailmaa.

TYÖNTEKIJÄT

22 000 asiantuntijaa, joista 3 000 työskentelee Suomessa

 

STRATEGIAMME

Swecon liiketoimintamalli on hajautettu ja perustuu siihen, että olemme lähellä asiakkaitamme. Asiakkaidemme tulee tuntea, että Swecon asiantuntijoilla on syvällistä ymmärrystä heidän liiketoiminnastaan. Näin pystymme olemaan aidosti sitoutunut kumppani, joka luo lisäarvoa asiakkaillemme.

LAATU, TEHOKKUUS JA ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Hyödyntämällä aikaamme ja resurssejamme mahdollisimman tehokkaasti voimme tarjota asiakkaillemme sekä laadukkaita että kokonaistaloudellisesti edullisia ratkaisuja. Varmistaaksemme, että vastaamme asiakkaidemme odotuksiin, mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti – ja tarvittaessa kehitämme toimintaamme.

OSAAMINEN JA SITOUTUNEISUUS

Sweco on yhtä kuin työntekijöidensä asiantuntemus, kokemus ja sitoutuneisuus. Jokaisella yksilöllä on merkittävä vaikutus lopputulokseen. Osaamisen kehittäminen on elintärkeää, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin. Sen vuoksi jatkuvan kehittymisen ja tehtävissä onnistumisen mahdollistaminen on meille sydämen asia.

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.