0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Digitaaliset ratkaisut teollisuudelle

Digitaaliset ratkaisut teollisuudelle

Myös rakennusalalla ja rakennetun ympäristön sekä teollisuuden suunnittelussa ja rakentamisessa digitaaliset työkalut tehostavat toimintaa ja kasvattavat tuottavuutta. Tutkimme, kehitämme ja tuotamme palveluita arvovirran eri vaiheisiin aina strategisesta maankäytöstä kohteen käyttöönottoon ja mahdolliseen uudelleenkäyttöön. Uskomme yhteistyön ja kumppanuuksien voimaan, kun tavoitteena on luoda parempaa tulevaisuutta ja kasvua. Hallitsemme muun muassa virtuaaliteknologiat ja ymmärrämme, kuinka teknologiaa hyödynnetään osana päivittäistä suunnittelua ja rakentamista asiakkaidemme tavoitteiden toteuttamiseksi.

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän.

  • Vauhdilla etenevän digitalisaation myötä kokemukselliset teknologiat ja virtuaalitodellisuus ovat suunnittelijoidemme arkeau. Digitalisaation, pilvipalvelujen ja mobiiliteknologioiden huima kehitys mahdollistaa tiedon tuottamisen ja hyödyntämisen hankkeen kaikissa vaiheissa ja tehtävissä tehostaen tiedonkulkua. Tutustu lisää osaamisemme.

Tuomo Tiilikainen

Strategisen kehityksen johtaja

Arto Väisänen

Teollisuus

Ole meihin yhteydessä

Jos et löytänyt etsimääsi, olethan meihin yhteydessä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.