0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Teollisuuden suunnittelu- ja konsultointi

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut investoinnit vahvistavat teollisuussektorin kilpailukykyä. Swecon palveluksessa on asiantuntijoita teollisuusprojektien kaikkiin vaiheisiin aina esiselvityksistä toteutukseen asti. Tuloksena on tehokkaasti ja taloudellisesti toimiva tuotanto, jossa työskennellään turvallisesti ja mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Teemme kestävää suunnittelua asiakkaan tuotannon kehittämiseen ja laitoshankkeisiin liittyviin konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluihin.

Pääliiketoiminta-aloja ovat energian tuotanto, massa- ja paperiteollisuus, kemianteollisuus, petrokemianteollisuus sekä kaivosteollisuus. Markkinasegmenttejämme ovat myös kemikaaliturvallisuus, kiertotalous, bioteollisuus, elintarviketeollisuus, kemikaali- ja lääketeollisuus sekä valmistava teollisuus.

Olemme mukana lukuisissa investointiprojekteissa koti- ja ulkomailla. Meillä on kokemusta myös laajoista toimeksiannoista Venäjällä, Itä-Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Suunnittelijamme osallistuvat prosessiteollisuuden, energian tuotannon, kaivosteollisuuden, valmistavan teollisuuden ja meriteollisuuden toimeksiantoihin.

Projektijohtamisen ammattilaisemme vastaavat investointiprojektin etenemisestä sen suunnittelun alkuvaiheista aina laitoksen käyttöönottoon. Työskentelemme asiakkaan luottohenkilöinä ja varmistamme, että aikataulu ja kustannusarviot pitävät.

EPCM-palvelumme yhdistää  rakennuttamisen ja tuotantoprosessin suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut. EPCM-konseptiin (Engineering, Procurement and Construction Management) kuuluvat rakennuttaminen, työmaapalvelut ja -valvonta, hankintapalvelut, lupa- ja viranomaisasiat, aikataulu- ja kustannusseuranta, hankinta- ja toimitusvalvonta.

Ole meihin yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.