0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Teollisuuden suunnittelu- ja konsultointi

Teollisuuslaitoksen turvallinen, kestävä ja kannattava toiminta varmistetaan yhdessä ideoimalla ja tekemällä. Kokonaiskestävissä prosesseissa huomioidaan yhteiskunnan digitalisoituminen sekä sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristövastuullisuus.

Teemme kestävää suunnittelua asiakkaan tuotannon kehittämiseen ja laitoshankkeisiin liittyviin konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluihin.

Pääliiketoiminta-aloja ovat energian tuotanto, massa- ja paperiteollisuus, kemianteollisuus, petrokemianteollisuus sekä kaivosteollisuus. Markkinasegmenttejämme ovat myös kemikaaliturvallisuus, kiertotalous, bioteollisuus, elintarviketeollisuus, kemikaali- ja lääketeollisuus sekä valmistava teollisuus.

Esisuunnitteluvaihe

Projekti etenee hyvässä yhteisymmärryksessä, kun tavoitteet, vastuut ja hankkeen toteutuksen reunaehdot määritellään selkeästi jo esisuunnitteluvaiheessa. Tuomme esiin myös digitalisaation mahdollisuudet ja riskit.

Projektinhallinta

Projektin onnistumisen kannalta on välttämätöntä, että teollisuuslaitoksen projektinhallinta on ennakkoon suunniteltu ja resursoitu asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme vastata projektinhallinnasta millä tahansa hankemallilla, kuten allianssi- tai EPCM-mallilla.

Toteutussuunnittelu

Kaiken toteutussuunnittelun lähtökohtana on toimintavarma laitos, helposti säädettävät prosessit ja jouheva tiedonkulku. Käytettävissäsi on Swecon paikallinen ja laaja globaali asiantuntijaverkosto.

Tuotantovaiheen palvelut

Tarpeenmukainen huolto ja ylläpito sekä toiminnan seuranta pitävät kurssin oikeassa suunnassa teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan aina hallitusta vastaanotosta käyttöönottoon ja tuotannon kehittämiseen.

Kestävän teollisuuden luvitukset

Ennen investointihankkeen toteuttamista teollisuudessa, on hyvä olla selvillä erilaisista hallinnollisista menettelyistä, joita rakentaminen tai tuleva toiminta edellyttävät. Prosesseja ja lupia ovat esimerkiksi, ympäristölupa, kemikaaliturvallisuuslupa, REACH-rekisteröinti ja rakennuslupa.

Kestävän teollisuuden blogit

Tarvitsemme päivittäin teollisuuden tuottamia tuotteita ja palveluita, kuten energiaa, puhdasta vettä, paperia, terästä, akkukemikaaleja, elintarvikkeita, kosmetiikkaa ja polttoaineita. Kestävä, ilmastonmuutoksen huomioon ottava tuotanto luo myös työpaikkoja ja ylläpitää yhteiskunnan mahdollisuuksia tarjota entistä parempaa ja sujuvampaa arkea meille kaikille.

Teollisuus, energia ja ympäristö

Pasi Haravuori

Myyntijohtaja, teollisuus

Ole meihin yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.