0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Opiskelijoille

Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään. Tulevaisuuden kaupunkien ja ympäristömme suunnitteluun tarvitaan innovaatioita, vahvaa teknologiaosaamista ja uusia asiantuntijoita, joilla on palava halu olla mukana suunnittelemassa kestävämpää yhteiskuntaa.

Tilaa uutiskirje »

Tarjoamme pääosin tekniikan alan loppuvaiheen opiskelijoille mahdollisuuksia niin kesäharjoitteluun kuin opintojen ohella tapahtuvaan osa-aikatyöhön ja sen myötä myös mahdollisuuksia lopputyön tekemiseen.

Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Suomessa meitä on jo 3 000 ja maailmanlaajuisesti 22 000.

Haluamme tarjota hyvän kesätyökokemuksen kesäharjoittelijoille, joita rekrytoimme noin 100 vuosittain. Olemme mukana vuosittain järjestettävässä Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjassa sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin. Vastuullisuus on meille tärkeää ja se näkyy kaikessa työssämme.

Perehdytystä ja tukea

Erityisesti työuran alkuvaiheessa esimiehen ja kollegojen tuki on tärkeää. Panostamme erityisesti perehdytykseen ja tarjoamme parhaita kesätyökokemuksia, mahdollisuuksia ja haasteita, jotta pääset kehittymään urallasi.

Meillä on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja panostamme työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseen. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Teemme myös systemaattista yhteistyötä tekniikan alan oppilaitosten, järjestöjen ja kiltojen kanssa. Tutustumme mielellämme myös uusiin yhteistyökuvioihin! Ota yhteyttä tiimimme career@sweco.fi.

Vastuullinen työnantaja

Sweco haluaa tarjota hyvän kesätyökokemuksen kesäharjoittelijoille ja on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa myös vuonna 2021. Kampanjassa sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin.

Meitä tänä vuonna arvioineet kesätyöntekijämme korostivat Swecon aidosti hyvää ilmapiiriä, tasavertaista kohtelua sekä työtehtävien mielekkyyttä. Kyselyn tuloksista kävi ilmi, että kesätyöntekijät pääsivät aidosti hyödyntämään omaa osaamistaan työssään sekä kehittymään ammatillisesti. Kesätyöntekijöidemme yleinen tyytyväisyys on erittäin korkealla tasolla, ja moni jatkaakin meillä tehtävissään myös kesän jälkeen ja mielellään suosittelee Swecoa myös tuttavilleen.

Lue lisää vastuullisesta kesäduunista!

Iiro Vainikainen työskentelee kestävien liikenneratkaisujen parissa

 • raitioliikennesuunnittelijana
 • ajankohtaisissa raitiotiehankkeissa
 • urbaania kestävää kaupunkia suunnittelemassa
 • parhaassa osaajajoukossa

Camilla Leiman suunnittelee puurakenteisia kohteita

 • dippa-insinööriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2020
 • aloittanut harjoittelijana ja päässyt heti isoihin hankkeisiin mukaan
 • mukana  mm. Suomen suurimman puisen toimistorakennuksen suunnittelussa Jätkäsaareen
 • urbaania kestävää kaupunkia suunnittelemassa

Millaista on työskennellä Swecolla? Mikä meille on tärkeää?

 1. Mutkaton ilmapiiri
 2. Osaavat kollegat
 3. Merkityksellinen työ
 4. Ja mikä muu?

Löysitkö etsimäsi?

Teemme myös systemaattista yhteistyötä tekniikan alan oppilaitosten, järjestöjen ja kiltojen kanssa. Tutustumme mielellämme myös uusiin yhteistyökuvioihin! Ota yhteyttä tiimimme.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.