0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Teollisuus, energia ja ympäristö

Energiamurros, ilmastonmuutokseen sopeutuminen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen ohjaavat työtämme.

Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi

Energian tuotanto ja varastointi ovat murroksessa. Siirtymä kestävään yhteiskuntaan vaatii joustavan energiajärjestelmän ja uusiutuvia energialähteitä. Kiertotalous, luonnonvarojen riittävyys ja ilmastonmuutokseen sopeutuminen ovat polttavia puheenaiheita teollisuudessa. 

Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut investoinnit vahvistavat teollisuussektorin kilpailukykyä. Swecon teollisuuden asiantuntijoilla on laaja-alaista kokemusta ja osaamista teollisuuden kohteiden ja prosessien suunnittelusta sekä teollisuusprojektien eri vaiheista esiselvityksistä toteutukseen. Energia-asiantuntijamme työskentelevät kestävän kehityksen mukaisten energiatuotantomuotojen parissa ja turvaavat uusiutuvan energiantuotannon edellytyksiä tuleville sukupolville. Asiantuntijamme ovat mukana energia- ja kiertotaloushankkeissa Suomessa ja Euroopassa.

Tarjoamme teollisuudelle myös korkealaatuisia ympäristöasiantuntijapalveluita erilaisten hankkeiden toteuttamiseen ja lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen. Erikoisosaamistamme ovat suurten teollisuushankkeiden YVA- ja ympäristölupamenettelyt sekä tuoteturvallisuuteen liittyvän lainsäädännön kehittymisen seuranta sekä velvoitteiden täyttämisen ratkaisut.

Tutustu tarkemmin palveluihimme!

Pasi Haravuori

Myyntijohtaja, teollisuus

Ole meihin yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.