0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu on ennen kaikkea käyttäjien kuuntelua. Valitsemme kaikki suunnitteluratkaisut toiminnallisuuden ehdoilla yhdessä käyttäjien kanssa. Tilan visuaalinen ilme, kalusteet, värit ja materiaalit tukevat käyttäjien viihtymistä ja hyvinvointia työssä ja vapaa-ajalla. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus erilaisten rakennusten ominaispiirteistä aina sairaaloista kouluihin ja teollisuudesta toimistoihin.

Sairaaloiden sisustussuunnittelulla edistetään paranemista

Terveydenhoidon kiinteistöissä sisustussuunnittelijan tärkein tehtävä on tukea tilojen tehokasta ja sujuvaa käyttöä. Silloin kalusteet ja laitteet ovat helposti henkilökunnan saatavilla, ja eri-ikäiset potilaat liikkuvat tiloissa turvallisesti ja esteettömästi. Sisustuksella luodaan myös paranemista edistäviä ympäristöjä, joissa lämpö, värit ja inhimillisyys korvaavat kylmän kliinisyyden.

Nopeasti muunneltavia oppimis- ja liiketiloja

Kouluissa ja muissa oppimisympäristöissä korostuvat samat arvot kuin moderneissa toimistoissa ja liiketiloissa. Tilojen täytyy toimia muuntojoustavasti yhdessä ja erikseen. Sisustussuunnittelijamme luovat avaria ja valoisia tiloja, joita voidaan muokata joustavasti tilanteiden ja käyttäjätarpeiden muuttuessa. Esimerkiksi suuret tilat on helppo jakaa pieniksi ja turvallisiksi tiloiksi tarpeen mukaan.

Digitaaliset työkalut havainnollistavat suunnitteluratkaisuja

Hyödynnämme tietomallipohjaisessa sisustussuunnittelussa havainnollisia digitaalisia työkaluja, kuten virtuaalista ja lisättyä todellisuutta. Tiedon visualisointi auttaa vertailemaan eri vaihtoehtoja, ymmärtämään monimutkaisia kokonaisuuksia ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Pelilliset metodit tukevat myös vuorovaikutusta ja viestintää tilojen käyttäjien kanssa.

 

 

 

 

Ole meihin yhteydessä

Essi Talvisara

sisustusarkkitehti

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.