0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tulevaisuuden kestäviä kaupunkeja suunnitellaan ja rakennetaan tänään

Rakennukset ja kaupunkikehitys

Maailma muuttuu kiihtyvään tahtiin. Kaupungistuminen, ilmastonmuutos, digitalisaatio ja alati tiukentuvat asumisen vaatimukset haastavat rakennettua ympäristöä. Kestävät kaupungit tarvitsevat terveellisiä ja toimivia rakennuksia ja elinympäristöjä.

 

Sweco tarjoaa laaja-alaista osaamista entistä kestävämpien, älykkäämpien ja houkuttelevampien urbaanien alueiden suunnitteluun ja rakentamiseen. Swecon yli 800 rakennesuunnittelijaa osallistuvat aktiivisesti rakennusalan ja tekniikan kehittämiseen. Talotekniikan asiantuntijat varmistavat kiinteistöille tavoitteiden mukaiset sisäolosuhteet, energiataloudelliset ratkaisut ja pitkän käyttöiän.

Tarjoamme kokonaisvaltaiset asiantuntijapalvelut ja digitaaliset ratkaisut rakennuksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Olemme asiakkaidemme mukana rakentamassa Suomen kiinteistökantaa kestävälle tasolle. Vaikutamme rakennusten elinkaareen, toimivuuteen, muunneltavuuteen, energiatehokkuuteen ja hiilijalanjälkeen. Olemme puurakennesuunnittelun edelläkävijöitä sekä teräs– ja betonirakenteiden huippuosaajia.

Ole meihin yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.