0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Thomas Hietto nimitetty Sweco Finlandin uudeksi maajohtajaksi

 

 

Lehdistötiedote

16.5.2023, Helsinki ja Tukholma

 

Thomas Hietto aloittaa Sweco Finlandin uutena maajohtajana ja Sweco AB:n konsernijohtoryhmän jäsenenä 1. kesäkuuta 2023 alkaen.

Thomas Hietto on viimeisimpänä työskennellyt Caverionin varatoimitusjohtajana, jota ennen hän teki pitkän uran Koneella lukuisissa johtotehtävissä eri puolilla maailmaa. Hietto on koulutustaustaltaan diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta, jonka lisäksi hänellä on myös johtamisen tutkinto Stanfordin yliopistosta Yhdysvalloista.

Hietto seuraa tehtävässään Markku Varista, joka jää eläkkeelle oltuaan 30 vuotta yhtiön palveluksessa.

“Minulla on ilo esitellä Thomas Hietto Sweco Finlandin uutena maajohtajana ja konsernijohtoryhmämme jäsenenä. Thomaksella on syväluotaavaa osaamista suurten kansainvälisten yhtiöiden tuloksellisesta johtamisesta haastavina aikoina, ja olen vakuuttunut Thomaksen kyvystä varmistaa Sweco Finlandin myönteinen kehitys myös jatkossa. Haluan samalla kiittää Markku Varista hänen arvokkaasta panoksestaan yhtiön hyväksi. Varis on ollut avaintekijä Sweco Finlandin menestykselle”, sanoo Swecon konsernijohtaja Åsa Bergman.

“Minulla on ilo liittyä osaksi yhtiötä, joka on sitoutunut aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseen. Odotan innolla työskentelyä swecolaisten kanssa, sparraten ja vahvistaen osaamispääomaamme, asiakaskuntamme ja siten koko yhteiskunnan hyväksi”, Thomas Hietto sanoo.

 

Lisätietoja:

Thomas Hietto, maajohtaja 1.6.2023 alkaen, Sweco, 040 9474 093

Tim Karike, pr- ja mediasuhteet, Sweco, 044 507 5562, tim.karike@sweco.fi

 

Konsernijohtaja Åsa Bergmanille esitetyt kysymykset pyydetään ohjaamaan Swecon viestintään (Karike).