0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Swecon kiertotalouden ja kestävän rakentamisen opintomatka Hollantiin keväällä 2024

Tule mukaan opintomatkalle Hollantiin keväällä 2024

Ympäristösääntelyn nopea muutostahti sekä EU:n ja Suomen kunnianhimoiset ilmastotavoitteet haastavat voimakkaasti myös rakennusalaa. Kiertotalous osana kestävän rakentamisen periaatteita ja kriteereitä tulee vahvasti yleistymään. Mielenkiintoisesta arkkitehtuurista ja kaupunkisuunnittelusta tunnettu Hollanti on myös kiertotalouden edelläkävijä ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua käytännön esimerkkeihin kiertotalouden käyttöönotosta ja konkreettisissa toteutuksissa rakennusalalla. Tervetuloa mukaan!

  • Ajankohta: huhtikuu 2024, alustavasti 10.-12.4.2024 (ke-pe) tai 15.-17.4.2024 (ma-ke)
  • Vierailukohteiden painotus: kiertotalouspainotteiset kaupunginosat sekä talonrakentamisen uudis- ja konversiokohteet, joissa hyödynnetty kierrätettyjä osia ja/tai DfD–periaatteita, ympäristörakentaminen ja infrarakentaminen, kiertotalouden ”ekosysteemit” (yrityspuistot yms.) sekä kuntien ym. julkisten tahojen kiertotalousstrategiat ja –ohjelmat
  • Matkan lisäarvo: syväluotaavaa ja monipuolista alan verkostoitumista sekä kokonaisvaltaista ja eksklusiivista tutustumista malliesimerkkeihin

Lopullinen matkapaketti sisältää kaikki kohdevierailut ja –esittelyt, matkanjohtajan palvelut, lennot, majoitukset, sekä siirtymiset Hollannin sisällä. Jatkolennot Helsinkiin/Helsingistä sekä paluumatkan ajankohta ovat yksilöittävissä.

Paikkoja rajoitetusti – ilmoita kiinnostuksestasi jo nyt ja varmista, että saat kaikki tarkemmat matkatiedot syksyn aikana sekä samalla mahdollisuutesi osallistua matkaan. Tarkka matkaohjelma on vielä suunnitteilla ja otamme mielellämme vastaan myös aihe- ja kohdetoiveita!

Sitovat ilmoittautumiset tehdään vasta, kun matkaohjelma ja hinta on lopullisesti lyöty lukkoon.

Esimerkkejä kohteista:

Amsterdam

Buiksloterham, kuva: arcam.nl

 

The ”Circl”, kuva: cie.nl

Leiden

Biopatner 5, kuva: ptsa.nl

 

The Field, kuva: thefieldleiden.nl

Rotterdam

BlueCity, kuva: bluecity.nl

 

BladeMade Willemsplein, kuva: blade-made.com

Ota yhteyttä ja ilmoittaudu!

Martin Brandt

Kehitys- ja projektipäällikkö