0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Teknologia 23 | 7.–9.11.2023

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava kolmipäiväinen teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin.

Kolmen päivän aikana tapahtuma kokoaa yhteen Helsingin messukeskukseen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta.

Sweco on mukana tapahtumassa näytteilleasettajana Kunnossapito ja energia -osastolla vetykorttelissa sekä esiintyjänä  kolmena eri tapahtumapäivänä.

Ohjelmassa swecolaisia:

7.11. klo 10:40-11:30
Tulevaisuuden työnantaja -opiskelijapäivä: Opiskelijasta ammattilaiseksi – uratarinoita. Tule kuulemaan alan ammattilaisilta, mihin urapolku voi johtaa ja millainen matka sinne on ollut. Robotics Stage. Esiintyjinä Mustafa Bulham, Tomas Norrena, Miikka Pönniö, Sami Rajala ja Taneli Tuomas.

8.11 klo 14:00-14:45
Tulevaisuuden energia: Vedyn mahdollisuudet. Keskustelua vetytalouden mahdollisuuksista alan ammattilaisten johdolla. Paneelin puheenjohtajana toimii Swecon kehityspäällikkö Tomas Norrena.

9.11. klo 13:30-14:00
Tuhat ja yksi lämpöpumppua kaukolämmöntuotannossa. Jussi Alilehto, johtava asiantuntija.

Tarkemmat kuvaukset Swecon esiintyjistä ja ohjelmasta löytyy TÄÄLTÄ.

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.