0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Perttu Valtonen

Perttu Valtonen Sweco PM:n toimitusjohtajaksi

DI Perttu Valtonen on nimitetty 1.4.2021 alkaen Swecon projektinjohto- ja rakennuttamistoimialan johtajaksi ja Sweco PM:n toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Maija Jokelaa, joka siirtyy kesään mennessä toisen yrityksen palvelukseen.

”Olen iloinen, että löysimme seuraajan oman talon sisältä. Perttu on proaktiivinen, asiakaslähtöinen ja aikaansaava tiimipelaaja, joka on tunnettu tuoreista ideoistaan, mutta toisaalta myös kriittisestä ja analyyttisesta tarkastelustaan”, Sweco Finlandin maajohtaja Markku Varis sanoo.

Perttu Valtonen on pitkänlinjan swecolainen, joka on toiminut hyvin erilaissa rooleissa vuosien varrella. Toimitusjohtajaksi hän siirtyy Sweco PM:n Talo Helsinki -yksikönjohtajan paikalta, jossa hänen vastuullaan on ollut osaltaan Swecon pääkaupunkiseudun rakennuttamishankkeet.

”Tuleva pesti tulee olemaan todella mielenkiintoinen, mutta myös haasteellinen. Asiantuntija-organisaatioiden tapa tehdä työtä on murroksessa ja se tulee haastamaan alaa aivan uudella tavalla. Nyt on oikea aika kääntää tämä vahvuudeksi. Lisäksi kehittämällä osaamista, hyödyntämällä hyviä menettelytapoja ja huomioimalla vastuullisuus saadaan asiakkaiden projekteihin tuotua konkreettisia hyötyjä”, Perttu Valtonen toteaa.

Lisätietoja:

Markku Varis, maajohtaja, Sweco Finland, puh. 0400 478 548, markku.varis@sweco.fi
Perttu Valtonen, toimitusjohtaja, Sweco PM, puh. 040 134 4364, perttu.valtonen@sweco.fi
Carita Kottila, lehdistökontakti, Sweco PM, puh. 040 148 3699, carita.kottila@sweco.fi