0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Uusi vuosi, uudistunut Sweco: Ohittamaton kumppani matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta

Julkaistu 9.12.2022

Yli 3 000 rakennetun ympäristön ja teollisuuden huippuasiantuntijaa ympäri Suomen. Vaikuttavia ratkaisuja kestävän rakentamisen, energiamurroksen sekä liikenteen ja logistiikan haasteisiin. Hankkeiden koko elinkaaren kattava palveluvalikoima. Tätä kaikkea on uudistuva Sweco Finland vuonna 2023.

Sweco Finlandin yhtiö-, toimiala- ja organisaatiorakenne uudistuvat vuoden 2023 alussa. Keskitämme kaiken operatiivisen toimintamme kolmen yhtiön alle: Sweco Finland Oy, Sweco PM Oy ja Gaia Consulting Oy. Myös toimialamme uudistuvat ja ne ovat vuoden 2023 alusta alkaen: Arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu, Infra ja liikenne, Johdon konsultointi, Projektinjohto ja rakennuttaminen, Talot ja kiinteistöt sekä Teollisuus ja energia.

Muutoksen taustalla on tavoite suoraviivaistaa toimintaamme ja parantaa kykyämme palvella asiakkaitamme entistä joustavammin, laajemmin ja sujuvammin muuttuvassa toimintaympäristössä.

”Suomen suurimmaksi kasvaneena projekti-, suunnittelu- ja konsultointitalona meillä on valtava potentiaali kehittää kestävää elinympäristöä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Olemme kuluvan vuoden aikana pohtineet kaikkien Suomen swecolaisten voimin, kuinka voisimme palvella asiakkaitamme entistä vaikuttavammin. Lopputulos on: ymmärtämällä entistä paremmin asiakkaidemme tarpeet muuttuvassa maailmassa, tekemällä asioita yhdessä, toimimalla virtaviivaisesti sekä uskomalla jatkuvaan kehittämiseen ja teknologioiden hyödyntämiseen”, maajohtaja Markku Varis kertoo.

”Uudistuneen rakenteemme myötä voimme entistä joustavammin tarjota asiakkaidemme käyttöön niin laajempia kokonaisuuksia kuin myös pienempiä projekteja ja yksilöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla ohittamaton kumppani matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.”

Muutokset Sweco Finlandin yhtiö- ja toimialarakenteessa eivät vaikuta projekteihin ja sopimuksiin, eivätkä edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Palvelumme ovat jatkossakin saatavilla tuttujen yhteyshenkilöiden kautta.

Lisätietoja käytännön muutoksista, kuten y-tunnuksista ja laskutustiedoista, löytyy osoitteesta www.sweco.fi/sweco-2023.