0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Sweco vahvistaa projektinjohto- ja rakennuttamispalveluitaan

Saraco on projektinjohdon, kiinteistökehittämisen ja ryhmärakennuttamisen asiantuntijayritys, jonka palveluksessa työskentelee 34 asiantuntijaa Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

”Toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi osaksi Swecoa. Arvostamme Saracon henkilöstön monipuolista osaamista ja olemme erittäin iloisia voidessamme yhdistää voimamme. Saracolla on panostettu pitkäjänteisesti muun muassa ryhmärakennuttamisen kehittämiseen ja yhdessä voimme palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmin rakennuttamis- ja kiinteistökehitys-hankkeissa”, Swecon projektinjohto- ja rakennuttamistoimialan johtaja Maija Jokela sanoo.

“Meillä on kyky johtaa vaativiakin projekteja asiakkaiden asettamien tavoitteiden mukaisesti. Swecolla on osaamista projektijohtopalvelun sekä allianssihankkeiden osalta ja yhdistämällä osaamisemme pystymme tarjoamaan sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme entistä paremmat eväät menestymiseen myös tulevaisuudessa”, Saracon hallituksen puheenjohtaja Juha Sarakorpi kertoo.


Lisätietoja:

Maija Jokela, toimialajohtaja, Sweco, 040 754 1345, maija.jokela@sweco.fi 
Juha Sarakorpi, hallituksen puheenjohtaja, Saraco, 040 534 6628, juha.sarakorpi@saraco.fi
Jukka Posti, toimitusjohtaja, Saraco, 040 524 3930, jukka.posti@saraco.fi
Heini Jokinen, lehdistökontakti, Sweco, 040 718 0063, heini.jokinen@sweco.fi