0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Putkiremontti tehokkaasti ja suunnitelmallisesti

Putkiremontit vuosien kokemuksella, laadukkaasti!

Hyvin suunniteltu ja toteutettu putkiremontti takaa asukkaille paremman viihtyvyyden ja alhaisemmat energia- ja asumiskustannukset. Suunnittelun lisäksi putkiremontin onnistumisessa tärkeä rooli on myös kokeneilla projektinjohtajilla ja valvojilla, jotka varmistavat toteutusvaiheen onnistumisen valvomalla urakan aikataulua, taloutta ja laatua. Pitkällä tähtäimellä putkiremontti tuo säästöjä ja nostaa kiinteistön arvoa. Saat meiltä linjasaneerauksen kaikki asiantuntijapalvelut alustavista tutkimuksista urakan takuuajan loppuun asti.

Putkiremontin hankesuunnittelu

Hankesuunnittelun tarkoitus on valmistella osakkaita putkiremonttihankkeeseen, luoda kokonaiskuva kiinteistön korjaustarpeista ja selvittää eri tekniset toteutusvaihtoehdot sekä näistä aiheutuvat kulut. Taloyhtiön hallituksen määrittelemä tavoitetaso toimii hankesuunnittelun perustana. Hankesuunnitteluvaiheessa tehtävillä valinnoilla määritetään valtaosa tulevan korjaushankkeen kustannuksista, joten tätä voi perustellusti pitää hankkeen tärkeimpänä vaiheena.

Putkiremontin toteutussuunnittelu

Putkiremontin toteutussuunnittelussa laaditaan asiakirjat urakan kilpailutusta ja rakennuslupaa varten. Taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden sitouttaminen tulevaan putkiremonttiin toteutuu hyvällä viestinnällä, mahdollisella osakaskyselyllä ja etenkin havainnollisilla esittelytilaisuuksilla, joista olemme saaneet erityisen hyvää palautetta. Viestimme osakasmuutoksista, niiden mahdollisuuksista ja vaatimuksista selkeästi ja nimeämme hankkeissa aina osakasmuutoksista vastaavan henkilön.

Dennis Murto

yksikön päällikkö

Putkiremontit kerrostaloihin

Huoleton putkiremontti kerrostaloon – helposti ja nopeasti! Swecolta sen saat!

Suunnitteletko kerrostalon putkiremonttia? Asiantuntijamme auttavat isännöitsijöitä kaiken kokoisten kiinteistöjen putkistosaneerauksissa. Me autamme isännöitsijöitä antaen asiantuntuntemuksemme vesi- ja viemärijärjestelmiin liittyvissä asioissa: kuntokartoituksista ja vikojen selvittelystä aina laajoihin putkiremonttihankkeisiin.

Ota yhteyttä!

Putkiremontti kerrostalossa

Putkiremontti rivitalossa

Rivitaloyhtiön putkiremontissa suunnitellaan osakkaille! Istutko rivitaloyhtiön hallituksessa vai oletko taloyhtiön isännöitsijä?
Swecolta löytyy putkiremonttiosaamista. Hoidamme putkiremontit rivintaloyhtiön koosta riippumatta johtaen kokonaisuutta ja huomioiden yksilölliset toiveet kussakin asunnossa erikseen. Rivitaloyhtiöiden putkiremonteissa sisällytämme osakasmuutokset aikataulullisesti ja palveltuna kokonaisuuteen. Lopputuloksena on kunkin osakkaan toiveita vastaava lopputulos.

Ota yhteyttä!

Putkiremontti tehokkaasti ja suunnitelmallisesti

Putkiremontti | Sweco – taloyhtiön paras kumppani

Swecon taloyhtiöpalvelut on luotettava ja laadukas kumppani taloyhtiöiden putkiremontteihin selvitys-, suunnittelu- ja toteutusvaiheiseen. Arvostetut palvelukonseptimme takaavat palvelumme laadun ja luotettavuuden. Ota yhteyttä jo tänään!

Löysitkö etsimäsi?

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.