0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

EPCM-palvelumme tarjoaa selkeän ja ennustettavan tavan investointiprojektisi läpiviemiseen

EPCM-palveluntuottajana johdamme projektia asiakkaidemme puolesta tai heidän tukenaan tai tarjoamme tarvittavat projektinjohtopalvelut hankkeiden kaikkiin vaiheisiin. Vastaamme investointiin tarvittavasta kaiken kattavasta suunnittelusta, koordinoinnista, hankinnoista sekä rakentamisen johtamisesta ja valvonnasta asiakkaan kanssa sovitun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Mitä on EPCM?

Mitä on EPCM?

EPCM (suunnittelu, hankinta, rakentamisen johtaminen) on yleisimmin käytetty investointihankkeiden toteutuskonsepti, jossa EPCM-toimittaja vastaa kaikesta investointiin tarvittavasta suunnittelusta ja koordinoinnista aina työmaavalvontaan asti. Toimittaja myös vastaa asiakkaan kanssa sovittusta budjetista ja aikataulusta.

 

 

Teollisuus, energia ja ympäristö

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia EPCM-palveluita haastavien teollisuus- ja energiaprojektien mutta myös pienempien investointien ja kunnossapidon projektien toteutukseen. Projektinhallinta-asiantuntemuksemme ja -työkalumme on kehitetty ainutkertaiseksi EPCM-konseptiksi, joka vastaa asiakkaan tavoitteisiin joustavasti, ajantasaisesti ja asiantuntevasti. EPCM-konseptin avulla projektille luodaan selkeä rakenne ja projektin toteutus tehostuu.

Swecon vahva rooli EPCM-toteutuksessa

EPCM-konsepti auttaa määrittelemään selkeästi projektin osapuolten vastuut, velvollisuudet sekä tehtävät. Sweco toteuttaa suunnittelun, hankinnat ja työmaavaiheen valvonnan sekä tukee omistajan päätöksiä teknisistä ratkaisuista, laitteista ja laitetoimittajista, rakennusmateriaaleista ja urakoitsijoista sekä muista investointiin liittyvistä valinnoista oikea-aikaisesti koko projektin ajan. Hyödynnämme alan innovaatioita ja uutta teknologiaa. Teknologiatoimittajista riippumattomana kumppanina omistajan on mahdollista valita aina kohteeseen sopivimmat ratkaisut. Vertailemme ja yhdistelemme eri laitetoimittajien parhaat yksikköprosessit. Voimme valita kohteisiin uusimpia älykkäitä prosessimalleja ja liittää ne omistajan ohjausjärjestelmiin.

Ville Mykrä

Yksikönjohtaja, PMO Teollisuus

Pasi Haravuori

Myyntijohtaja, teollisuus

Jos et löytänyt etsimääsi, olethan meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.