0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Ympäristölakipalvelut

Ympäristöasioissa täytyy pysyä selvillä vesillä ja seistä tukevalla maalla. Lakiasiantuntijamme auttavat ymmärtämään toiminnan reunaehdot ja mahdollisuudet sekä määrittämään velvollisuutesi toiminnanharjoittajana. Monialaisten asiantuntijoiden ansiosta näemme ympäristöasiat kokonaisuuksina ja tarjoamme monipuolisia ja perusteltuja ratkaisuja.

 

Yhdistämällä alan kokeneimpien ympäristöjuristien ja luonnontieteellisten sekä teknisten asiantuntijoiden osaamisemme, olemme vahva osaaja alalla. Swecon ympäristölakiasiantuntijat ovat erikoistuneet sekä EU:n että kansalliseen ympäristölainsäädäntöön.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Valitukset ja vastineet. Laadimme valitukset ja vastineet mahdollisen muutoksenhakuprosessin varrella.
  • Juridinen neuvonta esimerkiksi lupaprosessien varrella.
  • Lakiselvitykset. Selvitämme hankkeen toteuttamisen ja uuden tuotteen markkinoille lanseeraamisen edellytykset sekä lainsäädännön tulkinta- ja soveltamiskysymykset.

Lisäksi seuraamme asiakkaidemme puolesta lainsäädännön muutoksia esimerkiksi REACH-asetuksen velvoitteisiin liittyen ja laadimme lakikatsaukset hyväksytyistä ja tulossa olevista muutoksista sekä keskeisestä viranomaisohjeistuksesta.

Lakikatsaus

Teollisuuden ja kaupan alan yritysten on varmistettava, että toiminta täyttää lainsäädännön vaatimukset. Swecon asiantuntijat voivat vuosikymmenien kokemuksella neuvoa EHS-lainsäädännön ja kemikaalilainsäädännön seurannassa sekä auttaa asiakkaita muuttuvien säädösten vaatimuksiin varautumisessa.

Tutustu ja osta lakikatsaus verkkokaupasta » 

Emilia Lier

Ympäristölakipalvelut

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.