0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Toteutettavuusselvitykset

Hankekehityksen palvelut

Toteutettavuusselvitykset

Hankekehitysvaiheen tueksi tarjoamme toteutettavuusselvityspalveluita. Toteutettavuusselvityksen tavoitteena on selvittää mahdollisten tunnistettujen hankeaihioiden potentiaalinen vaikutus kiinteistöön, hankkeen rajoitukset, hankkeen realistisuus ja teknistaloudelliset asiat, joita hankeaihion tai hankkeen materiaalissa ei ole vielä huomioitu.

Toteutettavuusselvityksiä voi suorittaa kiinteistötransaktioiden yhteydessä tai asiakkaan jo omistamiin kiinteistöihin, joihin asiakas suunnittelee kehityshanketta.

Toteutettavuusselvityksissä perehdytään kiinteistöön, sen saatavilla olevaan materiaaliin, hankkeen tai hankeaihion suunnitelmiin sekä muihin asiakkaan hankkeelle asettamiin tavoitteisiin. Selvityksen tueksi selvityksessä laaditaan alustava kustannusarvio ja aikataulu.

Toteutettavuuteen vaikuttaa mm. hankkeeseen liittyvät tekniset rajoitteet, haasteet ja riskit, työaikojen, logistiikan ja häiriöiden suhteen, joilla usein merkittäviä kustannus/aikatauluvaikutuksia. Selvityksessä perehdytään myös kiinteistön historiaan. Toteutettavuuteen liittyy rakennuksen turvallisuus ja terveellisyys, kuten sisäilman laatu sekä mahdolliset haitta-aineet. Selvityksen tukena tai sen jatkotoimenpiteinä on mahdollista toteuttaa tarvittavia lisäselvityksiä.

Kristian Markkanen

Projektipäällikkö

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.