0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Julkisivu palvelee talon henkeä

Julkisivu palvelee talon henkeä Munkkiniemen Puistotiellä

Munkkiniemen Puistotiellä sijaitseva As Oy IPU on valmistunut vuonna 1939. Kohteessa toteutettiin julkisivu- ja parvekeremontti. Saneerauksen tavoitteena oli palauttaa rakennuksen julkisivu alkuperäisen mukaiseksi ja ajan henkeen sopivaksi.

Vuonna 1939 rakennetussa viisikerroksisessa talossa on 24 asuinhuoneistoa. Rakennuksen julkisivua oli korjailtu ja muutettu vuosien aikana ja nyt se haluttiin palauttaa alkuperäiseen loistoonsa. Asiantuntijamme vastasivat kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä rakennesuunnittelusta.

Maaliskuussa 2015 aloitettu suunnittelu valmistui kesäkuussa ja toteutus aloitettiin loppukesästä. Kohde valmistui maaliskuussa 2016.

As Oy IPU:ssa toteutettiin täydellinen julkisivusaneeraus tarkkojen suunnitelmien perusteella. Talon julkisivu palautettiin rakennusajanmukaiseen ulkoasuun onnistuneilla suunnitteluratkaisuilla ja laadukkaalla toteutuksella.

”Yhteistyö Swecon asiantuntijoiden kanssa sujui hyvin. Julkisivuremontti vaatii rakennusmenetelmien ja -tapojen kattavaa asiantuntemusta sekä ymmärrystä eri aikakausien arkkitehtonisista tyyleistä. Meillä suunnittelu onnistui erinomaisesti. ”
AS OY IPU:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA ESKO JURVANEN