0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Avoimet työpaikat Swecolla

Haluatko tehdä työksesi jotakin merkityksellistä? Siinä tapauksessa Sweco saattaa olla oikea paikka sinulle. Swecolla tulevaisuus ei ole kaukana, sillä suunnittelemme sitä jo tänään.

Varmistamme, että kaikki mitä elinympäristössämme tarvitsemme, puhtaasta vedestä lämpimiin koteihin ja tehokkaista liikkumisratkaisuista nykyaikaisiin sairaaloihin, kuuluu luonnollisena osana huomiseen.

Tutustu avoimiin työtehtäviimme alla. Jos et löydä sinulle sopivaa työpaikkaa juuri nyt, voit jättää meille avoimen hakemuksen TÄÄLLÄ.

2 avoimet työpaikat

Vesihuollon verkostosuunnittelija / Hulevesiasiantuntija

Liiketoiminta-alue: Infra ja liikenne Paikkakunta: Oulu Haku päättyy: 12/08/2024

Vesihuollon verkostosuunnittelun tiimipäällikkö

Liiketoiminta-alue: Infra ja liikenne Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu Haku päättyy: 05/08/2024
Näytä 2 2 avoimesta työpaikasta

Voit myös laittaa meille avoimen hakemuksen

Olemme aina kiinnostuneita mielenkiintoisen profiilin omaavista hakijoista, olet sitten opiskelija tai jo ammattilainen. Jos et löydä avoimista työpaikoistamme omaa osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa, kerro meille itsestäsi jättämällä avoin hakemus alla olevasta linkistä. Rekisteröitymällä avoimeksi hakijaksi tietosi tallennetaan tietokantaamme, jota hyödynnämme tulevissa rekrytoinneissamme.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Sweco tarjoaa työntekijöilleen?

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Kehittymisen tukena on mm. Sweco Akatemian koulutustarjonta. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. Henkilöstömme aktiivisuutta tuemme liikunta- ja kulttuurisetelein ja lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto. Henkilöstömme sitoutuneisuus ja viihtyminen työssään on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme ja mittaamme henkilöstömme tyytyväisyyttä, ilmapiiriä sekä johtamista vuosittain tehtävän henkilöstökyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen perusteella.

Kuinka haen työpaikkaa Swecolta?

Ilmoitamme avoimet työpaikkamme sivuillamme, jota kautta myös paikkojen hakeminen tapahtuu. Mikäli sinulle sopivaa paikkaa ei ole juuri nyt avoinna, voit myös jättää sivujemme kautta avoimen hakemuksen.

Kuinka paljon rekrytoitte keskimäärin vuodessa?

Rekrytointimäärät riippuvat toimialasta. Viime vuosien aikana on rekrytoitu noin parisataa uutta työntekijää vuodessa Swecolle Suomeen.

Kuinka paljon opiskelijoita rekrytoitte vuosittain?

Kesätöissä ja harjoittelussa meillä on vuosittain noin sata opiskelijaa. Harjoittelun tai kesätöiden jälkeen valtaosa jää tekemään töitä opintojen ohella ja useat tulevat meille valmistumisensa jälkeen vakituisesti töihin.

Miten haen harjoittelupaikkaa?

Voit hakea harjoittelupaikkaa jättämällä meille avoimen hakemuksen. Laitathan hakemuksen liitteeksi opintosuoritusotteesi. Varsinainen kesätyöhaku on aina vuoden alussa, jolloin julkaisemme kotisivuillamme kaikki avoimet kesätyöpaikkamme. Harjoittelupaikkoja on tarjolla eri puolilla Suomea. Avoin hakemus löytyy avoimet työpaikat -sivuilta.