KORJAUSRAKENTAMINEN JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tavoitteenamme on edistää olemassa olevan kiinteistökannan arvon nousemista ja varmistaa toiminnallamme rakennushankkeiden elinkaaritehokkaan toteuttamisen. Asiantuntijapalvelut kattavat kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Turvaamme asiakkaillemme luotettavien rakentamisen tieto- ja tutkimuspalveluiden saannin. Tarjoamme laadukkaita palveluita aina tutkimuksista suunnitteluun, rakennuttamispalveluihin, tietomallintamiseen sekä kustannus- ja määrähallintaan. Toimeksiantomme koostuvat yksittäisistä asiantuntijatehtävistä aina mittavien hankkeiden korjaussuunnitteluun.

Palvelumme

  • Taloyhtiöpalvelut
  • Sisäilmaston laadunhallinta
  • Betonitekniset tutkimukset
  • Kustannus- ja määrähallintapalvelut
  • Korjausrakennesuunnittelu
  • Projektinjohto ja Rakennuttaminen

Taloyhtiöpalvelut

Tarjoamme monipuolisia asiantuntijapalveluita asuinrakennusten korjaushankkeisiin, kuten julkisivukorjauksiin ja putkiremontteihin. Kokonaispalvelumme kattavat kaikki taloyhtiöiden korjauksiin liittyvät osa-alueet: tutkimukset, hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu (arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu), visualisointi, rakennuttaminen, projektinjohto, valvonta, viestintä, mittaus ja mallinnus sekä energiapalvelut. Kokemuksemme mukaan taloudellisesti, teknisesti ja laadullisesti paras lopputulos saavutetaan, kun konsulttipalvelut on tilattu yhdestä paikasta. Palvelumme on kehitetty asiakkaidemme tarpeisiin vuosien ajan vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Onnistunut remontti lähtee liikkeelle hyvin tehdyllä hankesuunnittelulla. Selvitämme peruskorjauksen tekniset tarpeet ja tarkastelemme laajasti eri vaihtoehtoja ja korjaustapoja. Suunnitteluvaiheessa laadimme tarvittavat yksityiskohtaiset suunnitelmat tarjouslaskentaa ja korjauksen toteuttamista varten. Visualisoimalla suunnitelmia voidaan tehokkaasti havainnollistaa, miltä esimerkiksi kylpyhuone näyttää valmiina remontin jälkeen. Huolellinen suunnittelu ehkäisee yllättäviä kustannuksia ja luo kestävät, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet asumiselle.

Rakennuttamiseen ja projektin vetämiseen liittyvät palvelumme kattavat remontin valmistelun, urakkakilpailutuksen ja itse remontin valvonnan. Valvojillamme on pitkä kokemus ja käytännön osaaminen erilaisista hankkeista. Laadukas jälki, töiden vaatimuksenmukaisuus, aikataulussa pysyminen sekä työn turvallisuus ovat valvontaorganisaatiomme erikoisosaamista.

Panostamme viestintään, sillä julkisivu- ja putkiremonttihankkeet ovat kiinteistön merkittävimpiä korjaushankkeita ja vaikuttavat osakkaan talouteen ja asumiseen. Yhtiökohtaisesti suunniteltu, toimiva viestintä lisää tyytyväisyyttä remonttiin ja hankkeen osapuoliin.

/siteassets/palvelumme---our-offer/korjausrakentaminen_ja_asiantuntijapalvelut/paakuva_570_380.jpg

PROJEKTIMME

Tutustu monipuolisiin korjausrakentamisen palveluihimme alla olevien esimerkkiprojektiemme kautta.

OTA YHTEYTTÄ