0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Porin Karhunpesä

Rakennesuunnittelu

Betonirakentaminen

Tarjoamme asiakkaillemme betonirakentamisen laaja-alaista ja palkittua asiantuntemusta. Olemme osallistuneet alan pitkäaikaiseen kehitystyöhön, joka jatkuu aktiivisena omien ja asiakkaidemme kehityshankkeiden sekä tutkimus- ja oppilaitosyhteistyön kautta. Asiantuntijoillamme on vahvaa osaamista myös tietomallipohjaisen elementtisuunnittelun digitaalisten työkalujen kehittämiseen. 

Osaamisemme kattaa kaikki betonirakenteisiin ja betonirakentamiseen liittyvät palvelut: jännitetyt rakenteet, paikallavalettavat rakenteet, elementtirakenteet, silta- ja infrarakenteet, kustannuslaskentapalvelut, materiaaliominaisuudet, kuntotutkimukset, rakenteiden tarkastukset ja korjaustekniikat.

Kohteemme ovat hyvin monipuolisia; asuinrakennuksia, toimitiloja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja kouluja.

Toimimme myös teollisuuden ja tuotantolaitosten sekä infrarakenteiden, kuten siltojen ja patojen betonirakenteiden suunnittelussa esimerkiksi tuulivoimaloiden perusrakenteiden suunnittelussa.

Olemme Suomen suurin toimija jännitettyjen paikallavalurakenteiden suunnittelussa ja tarjoamme suunnittelupalveluja aina konseptikehityksestä toteutussuunnitteluun ja olemassa olevien rakenteiden kapasiteettianalyyseihin.

Osallistumme myös betonirakentamisen kohteiden suunnitteluun ulkomailla ja teemme yhteistyötä laaja-alaisen kansainvälisen asiantuntijaverkostomme kanssa.

Tapiola liikekeskus Ainoa
Tapionaukio
Helsingin Olympiastadion Korjausrakennesuunnittelun helmi
Olympiastadionin peruskorjaus

Kimmo Fabrin

Teknologiapäällikkö, betonirakentaminen

Ole meihin yhteydessä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.