0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Safety Index

Hyvä riskien ja teknisen turvallisuuden hallintatyökalu vaikuttaa toiminnan tehokkuuteen ja vähentää häiriöitä sekä vaaratilanteita.

Onko turvallisuus oikeasti osa yrityskulttuurianne vai eriytetty osa-alue? Haluatteko kehittää prosessiturvallisuuden tasoa toimipaikoillanne? Kuinka hyvin olette huomioineet koneiden riskit ja turvallisuuden tason? Huolettaako digitalisaation myötä toimintanne kyberturvallisuus? Täyttääkö kemikaalien varastointi ja käsittely sille annetut vaatimukset?

Swecon Safety Index on arviointiprosessi, jossa tunnistetaan, arvioidaan ja minimoidaan riskejä valituilta osa-alueilta. Turvallisuusindeksimme antaa sinulle luotettavan kuvan toiminnan turvallisuustilasta. Prosessin avulla turvataan yrityksen työntekijöitä, tuotantoprosesseja, omaisuutta ja ympäristöä. Safety Indexin osa-alueista voi valita useamman tai vain yhden, jota aina kyseisen osa-alueen asiantuntijan johdolla tarkastellaan. Osa-alueet kattavat laajasti teollisuuden riskejä.

Safety Indexin tulosraportissa saatte kuvan yrityksenne tai laitostenne tilanteesta sekä vertailunäkemyksen yleiseen tasoon nähden. Raportissa esitetään toimenpide-ehdotukset turvallisuuden ja riskienhallinnan parantamiseksi. Turvallisuusindeksin avulla löydät yrityksesi vahvuudet ja heikkoudet sekä hallitset yrityksesi riskejä.

Haluathan olla edelläkävijä turvallisuudessa!

Miia Vähäaho

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.