0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Vihreän siirtymän työpaikat Swecolta

Vihreän siirtymän muutosvoima kutsuu sinua urasi uudelle aikakaudelle! Mitä jos hyödyntäisit osaamistasi, kun uudelleenajattelemme yhteiskuntamme tapoja elää, toimia ja rakentaa?

Vaikuttavimmat vihreän siirtymän työpaikat löydät Swecolta.

Kiinnostaako työ vihreän siirtymän ytimessa?

Swecon huippuasiantuntijat ovat edelläkävijöitä vihreän siirtymän tiellä. Vihreä siirtymä on avain ilmastonmuutoksen torjuntaan ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen. Swecon alan parhaat asiantuntijat ovat valjastaneet käyttöönsä uusimmat digitaaliset teknologiat ja työkalut, jotta voimme tarjota sinulle innovatiivisimmat ratkaisut vihreään siirtymään.

Mitä vihreä siirtymä tarkoittaa?

Vihreä siirtymä tarkoittaa laajaa yhteiskunnallista ja taloudellista muutosta, jonka ajurina me täällä Swecossa haluamme toimia. Tavoitteena on siirtyä kaikessa näkyvässä, kosketeltavassa ja ymmärrettävässä kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseen toimintaan ja talouteen.

Ydinajatuksena on kehittää ja toteuttaa sellaisia yhteiskunnallisia ratkaisuja, joilla vähennetään kestävästi ihmiskunnan ympäristövaikutuksia erityisesti ilmastomuutosta kiihdyttävien päästöjen osalta.

Yhteiskunta investoi merkittävällä tavalla uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuden parantamiseen kaikilla talouden aloilla, ja tässä teknologian kehitys, kestävien työpaikkojen luominen sekä esimerkiksi energia- ja ruokaturvan varmistaminen kaikille ovat ydinasemassa.

Swecolaisten tavoitteena on toimia vihreän siirtymän muutosvoimana. Uskomme, että vihreä siirtymä tarjoaa osaajille täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää karttunutta osaamista, taitoja ja kokemuksia tavoin, joita emme kenties osaa vielä edes tunnistaa. Sen tiedämme jo nyt, että poikkitieteellinen ulottuvuus on vihreän siirtymän uramahdollisuuksien keskiössä. Siksi tulevaisuus vihreän siirtymän muutosvoimana synnyttää uudenlaisia uramahdollisuuksia ja -polkuja.

Olemme mukana vihreän siirtymän hankkeissa

Olemme mukana vihreän siirtymän hankkeissa

Vihreän siirtymän ratkaisuilla voimme yhdessä rakentaa kestävämmän yhteiskunnan. Tämä vaatii kokemusta ja kokonaisvaltaista ajattelua –  vihreässä siirtymässä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tutustu vihreän siirtymän tutkimukseemme sekä projekteihimme!

Kiinnostuitko urasta vihreän siirtymän kärjessä? Ole meihin yhteydessä!

Riku Maidell

Energiaratkaisut ja -tehokkuus

Elise Ruohonen

Kaupunki ja Liikenne

Antti Ryynänen

Vesi ja ympäristö

Sini Larsen

Liiketoimintajohtaja, akku- ja kemianteollisuus