0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Supercell pääkonttori

Rakennesuunnittelu

Puurakennesuunnittelu

Puurakentaminen on trendikästä, esteettistä ja ekologista. Puun käyttöä rakentamisessa edistetään, koska se on ilmastoviisas materiaali. Puurakenneasiantuntijamme tuntevat suomalaisille tärkeän materiaalin ja sen käyttömahdollisuudet ja hyödyt rakentamisessa. Swecolla on pitkä historia sekä hyvin monipuolista osaamista erilaisista puukohteista – siksi myös tulevaisuuden kasvava kysyntä on helppo ottaa haltuun. Olemme Suomen johtava puurakenteiden suunnittelija. 

Asiantuntijamme takaavat laadukkaat ja kilpailukykyiset ratkaisut. Hallitsemme kaikki puurakennejärjestelmät; tilaelementtirakenteet, pilari-palkkirakenteet, CLT & LVL massiivipuurakentamisen sekä rankarakenteet. Teemme tiivistä yhteistyötä asiantuntijoidemme ja alan toimijoiden kanssa varmistaen parhaat ratkaisut hankkeen koko elinkaarelle.  

Kehitämme jatkuvasti turvallisempia ja energiatehokkaampia vaihtoehtoja. Osallistumme aktiivisesti asiakkaidemme konsepti- ja tuotekehitysprosesseihin ja hyödynnämme niissä innovatiivisia suunnitteluvälineitämme. Olemme tiiviisti mukana alan järjestöissä edistämässä puurakentamista Suomessa, hyödyntäen kärkihankkeitamme ja laajaa verkostoamme myös kansainvälisistä kohteistamme.  

Olemme myös mukana Swecon kansainvälisissä puukohteissa ympäri maailman sekä asiakkaidemme vientikohteissa.  

Osaamisemme kattaa kaikki puurakenteiden konsultointiin, suunnitteluun, tutkimukseen ja kehitykseen sekä tarkastustoimintaan liittyvät palvelut erityyppisissä kohteissa, joita ovat mm. koulut, asuinkerrostalot, hotellit ja toimistorakennukset.  

Tietomallintaminen ja digitaaliset ratkaisumme tehostavat puutalon suunnittelua ja vahvistavat eri toimijoiden yhteistyötä hyödyntämällä tietomalleja yhä monipuolisemmin.  

Laukaan ekokoulu
Supercellin pääkonttori Massiivipuurakentamisen lippulaiva
Supercell pääkonttori
Laukaan ekokoulu Terve Talo -kohde
Laukaan ekokoulu
Mjösä-torni Maailman korkein puurakennus
Mjosa

Pudasjärven hirsikampus on maailman suurin hirsikampus ja samalla poikkeuksellinen mallinnuskohde

Sweco on ollut mukana voitokkaan hankkeen rakenne- sekä sähkösuunnittelussa.

Elokuussa 2016 Pudasjärven lukio ja yhtenäiskoulu aloittivat toimintansa uudessa koulukeskuksessa. Maailman suurin hirsikoulu tarjoaa modernin oppimisympäristön, jossa on hyvät puitteet opiskeluun ja yhteistoimintaan. Tilat on suunniteltu turvallisiksi, terveellisiksi, viihtyisiksi ja moneen käyttöön muuntuviksi.

Sami Typpö

Asiakkuusjohtaja, talonrakennus ja infra

Ole meihin yhteydessä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.