Webinaari elintarvikealan ammattilaisille
Ajankohtaisia aiheita elintarviketurvallisuudesta – tule kuulolle 6.10.2022 klo 10!
Swecon asiantuntijoiden perinteinen syyswebinaari käsittelee monipuolisesti elintarviketurvallisuuden aiheita. Tänäkin vuonna kattaus sisältää makupaloja elintarviketurvallisuusstandardien muutoksista, kontaktimateriaaliturvallisuudesta sekä kehittyvästä lainsäädännöstä. Puhujina toimivat Swecon omat elintarviketurvallisuuden ja kemikaaliturvallisuuden huippuasiantuntijat.
Ohjelma:
klo 10.00 webinaarin avaussana ja esittelyt, tiimipäällikkö Auli Kostamo
klo 10.10 BRCGS Food Safety issue 9, keskeisimmät muutokset pähkinänkuoressa, elintarviketurvallisuusasiantuntija Heidi Määttä
klo 10.20 Elintarvikekontaktimateriaalit elintarvikehuoneistoissa – mitä toimijan tulee huolehtia, elintarviketurvallisuusasiantuntija Saila Kivijärvi
klo 10.40 Mikromuoveja koskeva lainsäädäntö kehittyy – tilannekatsaus ja tulevaisuuden näkymät, lakiasiantuntija Aleksi Maunumäki
Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.
Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen webinaarin on jo avautunut.