0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Elintarviketurvallisuus

Swecon elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ovat apunasi. Sweco tarjoaa elintarviketeollisuuden asiakkailleen osaamista ja ammattitaitoa kokonaisvaltaisesti tuotannon esiselvityksistä aina kokonaisten tuotantolaitoshankkeiden toteutuksiin asti.

Tunnemme hyvin elintarviketurvallisuuden ja -teollisuuden globaalit laitetoimittajat ja uusimmat alalla käytössä olevat tuotantotekniset ja logistiset ratkaisut.

Asiantuntijoillamme on useiden vuosien kokemus erityyppisistä toteutusprojekteista seuraavilta eri elintarviketeollisuuden alueilta: valmisruoka- ja lihavalmisteteollisuus, meijeriteollisuus, leipomoteollisuus, panimo- ja virvoitusjuomateollisuus sekä paahtimoteollisuus.

Asiantuntijamme auttavat elintarvike- ja kontaktimateriaalialan toimijoita lakisääteisten omavalvontaohjelmien laatimisessa ja omavalvontaan liittyvissä erityiskysymyksissä sekä HACCP-ohjelmien ja vuokaavioiden laatimisessa. Autamme myös ohjelmien päivittämisessä silloin, kun tuodaan markkinoille uusia tuotteita tai tehdään muutoksia tuotantoteknologiassa.

Laadimme ISO 22000 FSSC ja BRC -standardien mukaiset elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät ja etsimme vastaukset vaatimusten täyttämiseksi.

Toimimme myös elintarvikkeista annettavien lakisääteisten pakkausmerkintöjen laatimisessaallergeenien tunnistamisessa ja niiden hallintaan liittyvissä seikoissa.

Lisäksi konsultoimme myös elintarviketurvallisuutta sivuavissa teemoissa,  kuten elintarvikehuoneistojen ja -laitosten hygieniaan ja puhtaanapitoon liittyvissä asioissa, tunnistamme ja arvioimme elintarvikekontaktimateriaaleille, tuotteille ja laitteille asetetut vaatimukset, auditoimme tavarantoimittajat ja alihankkijat sekä järjestämme koulutuksia, lainsäädännön seurantakatsauksia sekä hygieniapassikoulutuksia ja -testejä.

Heidi Määttä

Elintarviketurvallisuusasiantuntija

Ole meihin yhteydessä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.