0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

PlanPlus -kustannustietopalvelu

Kustannustietoa PlanPlus-palvelulla

PlanPlus-palvelu havainnollistaa teollisuushankkeen investointi- ja elinkaarikustannukset 3D-tietomallissa jo suunnittelun alkuvaiheessa. Samalla saadaan tietoa eri toteutusvaihtoehtojen kokonaiskustannuksista ja hiilijalanjäljestä.

Havainnolliset 3D-kustannusarviot

PlanPlus on digitaalinen työkalu, joka tarjoaa kustannustietoa jo teollisuusinvestoinnin hankesuunnittelu- ja konseptointivaiheessa. PlanPlus hyödyntää yksikköhintaluetteloita, jotka on yhdistetty suunnitteluohjelmistoihin. Näin hankkeen kustannuksista saadaan automaattisesti karkea ja havainnollinen arvio osana esisuunnittelua.

Tietoa investointipäätöksen tueksi

Visuaalisessa 3D-muodossa esitetyt kustannusarviot tukevat päätöksentekoa. Kustannustieto auttaa määrittelemään laitokselle sopivan laajuuden ja optimoimaan kokonaisratkaisua, jolloin investointipäätös perustuu tietoon. PlanPlus-palvelu tuottaa nopeasti ja automaattisesti kustannustietoa myös tarjouspyyntöaineistoihin.

Vaihtoehtovertailut

Hankkeen alkuvaiheessa eri toteutusvaihtoehtoja ja teknologioita on tärkeää vertailla kustannustehokkaasti. Automaattisen prosessin ansiosta voimme laskea eri toteutusvaihtoehtojen investointi- ja elinkaarikustannukset sekä materiaalien hiilijalanjäljen. Näin PlanPlus varmistaa teollisuusprojektin onnistuneen läpiviennin niin taloudellisten kuin vastuullisuustavoitteiden kannalta.

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.