0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Kesärekrymme

Kesärekrymme 2024 on päättynyt

Kiitos kaikille hakijoille. Saimme yhteensä 2459 hakemusta. Etsimme jälleen vuonna 2025 uusia kesätyöntekijöitä. Meille kesätyöntekijät ovat tulevaisuuden suunnittelijoita, joista pidämme hyvää huolta heti alkumetreiltä asti. Olemme olleet useana vuonna mukana Vastuullisessa kesäduunikampanjassa ja tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kesäharjoittelijoille.

Olemme tänä vuonna 2024 saaneet poikkeuksellisen paljon kesätyöhakemuksia, ja osassa kesärekryistä olemme jo tehneet valinnat. 

Jos haluat tutustua swecolaisiin, seuraa @swecofinland Instagramissa sekä tunnistetta #swecollatöissä. Käy myös lukemassa Parastaikaa Swecolla -haastattelut! 

 

Tervetuloa hakemaan Swecolle kesäharjoittelijaksi 2025!

Tutustu ensin swecolaisiin harjoittelijoihin ja heidän kokemuksiinsa työskennellä Swecolla. Millaisissa työtehtävissä he ovat olleet? Millaiseksi kokevat työilmapiirin ja työkaverit Swecolla?

Kesätöissä Swecolla -blogi: ”Parasta oli tunne, että kuulun tiimiin”

Mikael Mannelin opiskelee neljättä vuotta rakennusinsinööriksi Metropolian Myllypuron kampuksella.

-Parasta kesän aikana oli se tunne, että kuuluin tiimiin. Vaikka olin kesätyöntekijä, minulla ei ollut koskaan ulkopuolisuuden tunnetta. Kaikki sujui hienosti alusta saakka, ja kesän päätteeksi minulle tarjottiin vielä päättötyöaihetta. Suosittelen lämpimästi hakemaan kesätöihin Swecolle. Sinun ei tarvitse olla huippuosaaja: nöyrä ja oppimishaluinen asenne sekä positiivisuus kantavat jo pitkälle!

Jäikö joku asia askarruttamaan? Tsekkaa useimmin meiltä kysytyt kysymykset.

Kuinka paljon opiskelijoita rekrytoitte vuosittain?

Kesätöissä ja harjoittelussa meillä on vuosittain noin sata opiskelijaa. Harjoittelun tai kesätöiden jälkeen valtaosa jää tekemään töitä opintojen ohella ja useat tulevat meille valmistumisensa jälkeen vakituisesti töihin.

Onko Swecolla mahdollista jatkaa tuntitöissä kesän jälkeen?

Kyllä, jopa 80% kesätyöntekijöistä jatkaa meillä kesätyön jälkeen tuntitöissä. Swecolla voit työskennellä joustavasti opintojen ohella.

Miten tärkeitä opintosuoritukset ovat kesätyöhaussa?

Katsomme hakemuksesi kokonaisuutta, eli hakemuskirjettä, CV:tä sekä opintosuorituksia. Arvosanoja tärkeämpää on mitä kursseja olet tehnyt, eli onko tehtävän kannalta oleelliset kurssit suoritettu.

Onko Swecolla mahdollista tehdä opinnäytetyö?

Kyllä, Swecolla tehdään paljon opinnäytetöitä, monesti meille tullaan kesätöihin ja jatketaan siitä osa-aika työllä ja tehdään vielä opinnäytetyökin. Opinnäytetyö sovitaan tilanteen mukaan esihenkilön kanssa.

Jos en löydä itselleni sopivaa avointa kesätyöpaikkaa, kannattaako lähettää avoin hakemus?

Ilman muuta, esihenkilömme käyvät säännöllisesti läpi myös avoimia hakemuksia. Kerrothan hakemuksessasi että olet kiinnostunut erityisesti kesätöistä.

Löysitkö etsimäsi?

Jos et löydä avoimista työpaikoistamme omaa osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa, kerro meille itsestäsi jättämällä avoin hakemus https://www.sweco.fi/ura/avoimet-tyopaikat/.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.