0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tapaa työntekijöitämme

TEEMME TYÖTÄ, JOLLA ON MERKITYSTÄ – NIIN ITSELLE KUIN YHTEISKUNNALLE

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja uteliaita sekä asiakkaisiimme sitoutuneita ja arvostettuja asiantuntijoita. Kättemme jäljet näkyvät kaikkialla rakennetussa ympäristössä ja se on työssämme tosi hienoa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja siitä, että pääsemme vaikuttamaan ympäristöömme.

“Swecolla on alan parhaat mahdollisuudet kehittyä Suomessa.”

“Kollegat ovat todella mukavia ja rentoja. Viihdyn täällä kuin kotonani!”

Asiantuntija, robotti ja bassokitara

Logistiikka-asiantuntijamme Ville Ruuskanen työskentelee teollisuuden ja terveydenhuollon projekteissa ja suunnittelee mm. toimivaa  robotiikkaa sairaaloihin. Työssä arvokkainta on se, että pääsee tekemään ihmisille merkityksellisiä asioita. Hyvät työkaverit ja loistava tiimi antavat positiivista potkua työpäivään. Vapiskaa myös kaikki musamanagerit – täältä tulee bassokitarataituri!

Parastaikaa Swecolla – Miltä elämä ja swecolaisuus maistuu tällä hetkellä?

Parastaikaa Swecolla -juttusarjassa tutustutaan swecolaisiin erilaisissa elämäntilanteissa ympäri Suomen.

Tuoreimpana esittelyssä arkkitehti Henri Lautamäki, joka tiesi jo lapsena, että haluaa arkkitehdiksi. Hänen missionsa jokapäiväisessä työssä on luoda laadukasta, toimivaa ja kaunista arkkitehtuuria, sillä se luo hänen mielestään puitteet ihmisille olla onnellisia tietyssä paikassa. Swecolle Henri haki töihin, sillä ison talon edut, projektit – kuten isot sairaalahankkeet – ja kansainvälisyys kiinnostivat helsinkiläistynyttä nuorta arkkitehtia.

Minna Hiiros

Mukana kestävämpien kaupunkien ja yhteiskunnan suunnittelussa

Projektipäällikkömme Kari Nöjd tekee työtä, jolla on merkitystä. Hän on mukana kestävien kaupunkien kehityshankkeissa, joissa kiertotalous ja hiilijalanjälki ovat vahvasti mukana. Hänen työpöydällä pyörivät niin elinkaarianalyysit kuin energiasimulaatiot ja hiilijalanjälkilaskelmat.

Kustannusarvioita etänä rakkaudella ja mökin rauhassa

Asiantuntijamme Leena-Kaisa Laitinen  on tehnyt pitkän uran kustannuslaskijana ja kokee tekevänsä arvokasta työtä ja halu petrata osaamista on hänelle tärkeää. Parasta työssä ovat kollegat, jotka ovat pysyneet pitkään rinnalla ja joiden kanssa työ maistuu mahtavalta.

Tutustu lisää työntekijöhimme ja erilaisiin urapolkuihin Swecolla

Urapolkuja Swecolla

Millainen on hyvä johtaja? Miten pääsee kehittymään uralla? Tapaa erilaisia swecolaisia ja tutustu heidän matkaansa swecolaisina.

 

Kokeneet rakennesuunnittelun osaajat teollisuuden parissa

Millaista on työskennellä Suomen johtavassa rakennesuunnittelun yrityksessä? Minkälaisiin projekteihin Swecolla pääsee mukaan ja millaista on työskennellä kansainvälisissä projekteissa? Projektipäällikkö Miska Knuutila ja projektikoordinaattori Matti Mielonen kertovat videolla omasta työstään.

 

Haluatko sinäkin tehdä työksesi jotain huikeaa ja merkityksellistä?

Katso avoimet työpaikkamme!

Millaista on työskennellä Swecolla?

Lue 10 hyvää syytä olla swecolainen.

 

Uskomme, että perusta hiilineutraalille Suomelle rakennetaan suunnittelupöydillä.

Tutustu kestävään kehitykseen Swecolla.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Swecolla?

Ole meihin yhteydessä!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.