0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tapaa työntekijöitämme

Teemme työtä, jolla on merkitystä – niin itselle kuin yhteiskunnalle

Swecon työntekijöinä olemme helposti lähestyttäviä ja uteliaita sekä asiakkaisiimme sitoutuneita ja arvostettuja asiantuntijoita. Kättemme jäljet näkyvät kaikkialla rakennetussa ympäristössä ja se on työssämme tosi hienoa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja siitä, että pääsemme vaikuttamaan ympäristöömme.

”Swecolla on alan parhaat mahdollisuudet kehittyä Suomessa.”

”Kollegat ovat todella mukavia ja rentoja. Viihdyn täällä kuin kotonani!”

Intohimolajina kiertotalous

Pyöräilevä kiertotalous- ja energia-asiantuntijamme ja osastopäällikkö Leena Pirhonen innostuu uudenlaisista kiertotalousratkaisuista. ”Swecolla voit olla oma itsesi ja tuoda myös omia unelmia suunnittelutyöhön. Jos haluat suunnitella parempaa huomista, Sweco on juuri oikea paikka.”

Parastaikaa Swecolla – Miltä elämä ja swecolaisuus maistuu tällä hetkellä?

Parastaikaa Swecolla -juttusarjassa tutustutaan swecolaisiin erilaisissa elämäntilanteissa ympäri Suomen.

Tuoreimpana esittelyssä osastopäälllikkö Mikko Myllymäki. Kun elektroniikka-alan työt loppuivat 2010-luvulla Oulussa, Mikko päätti lähteä opiskelemaan liikennetekniikkaa Tampereen teknilliseen yliopistoon muuntokoulutukseen. Raiteet veivät Lapin pojan mennessään.

Kiinteistöjen energiatehokkuutta ja pienempää hiilijalanjälkeä

Jesse Kantola tekee omia arvoja vastaavaa työtä kivassa porukassa. Hän vaikuttaa työllään kiinteistöjen hiilijalanjälkeen ja energiatehokkuuteen. Vapaa-aikana hän liikkuu luonnossa ja kokee, että työ- ja vapaa-aika pysyy etänäkin hienosti balanssissa.

Asiantuntija, robotti ja bassokitara

Logistiikka-asiantuntijamme Ville Ruuskanen työskentelee teollisuuden ja terveydenhuollon projekteissa ja suunnittelee mm. toimivaa  robotiikkaa sairaaloihin. Työssä arvokkainta on se, että pääsee tekemään ihmisille merkityksellisiä asioita. Hyvät työkaverit ja loistava tiimi antavat positiivista potkua työpäivään. Vapiskaa myös kaikki musamanagerit – täältä tulee bassokitarataituri!

Mukana kestävämpien kaupunkien ja yhteiskunnan suunnittelussa

Projektipäällikkömme Kari Nöjd tekee työtä, jolla on merkitystä. Hän on mukana kestävien kaupunkien kehityshankkeissa, joissa kiertotalous ja hiilijalanjälki ovat vahvasti mukana. Hänen työpöydällä pyörivät niin elinkaarianalyysit kuin energiasimulaatiot ja hiilijalanjälkilaskelmat.

Kustannusarvioita etänä rakkaudella ja mökin rauhassa

Asiantuntijamme Leena-Kaisa Laitinen  on tehnyt pitkän uran kustannuslaskijana ja kokee tekevänsä arvokasta työtä ja halu petrata osaamista on hänelle tärkeää. Parasta työssä ovat kollegat, jotka ovat pysyneet pitkään rinnalla ja joiden kanssa työ maistuu mahtavalta.

Haluatko sinäkin tehdä työksesi jotain huikeaa ja merkityksellistä?

Katso avoimet työpaikkamme!

Millaista on työskennellä Swecolla?

Lue 10 hyvää syytä olla swecolainen.

 

Uskomme, että perusta hiilineutraalille Suomelle rakennetaan suunnittelupöydillä.

Tutustu kestävään kehitykseen Swecolla.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Swecolla?

Ole meihin yhteydessä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.