0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Linjasaneeraus eli putkiremontti

Palvelut taloyhtiöille

Linjasaneeraus

Linjasaneeraus eli putkiremontti on merkittävä korjaushanke, jossa tarvitaan laaja-alaista asiantuntemusta ja joustavaa yhteistyötä. Kokonaisvaltaisessa mallissa tarkastellaan koko kiinteistön elinkaarta ja selvitetään paras ja tarkoituksenmukaisin vaihtoehto kuhunkin kiinteistöön. Hyvin suunniteltu ja toteutettu putkiremontti takaa asukkaille paremman asumisviihtyvyyden ja alhaisemmat energia- ja asumiskustannukset.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ tarjoukset.taloyhtiopalvelut@sweco.fi

Suunnitellun lisäksi linjasaneeraushankkeen onnistumisessa tärkeä rooli on myös kokeneilla projektinjohtajilla ja valvojilla, jotka varmistavat toteutusvaiheen onnistumisen valvomalla urakan aikataulua, taloutta ja laatua. Pitkällä tähtäimellä putkiremontti tuo säästöjä ja nostaa kiinteistön arvoa. Pitkällä tähtäimellä putkiremontti tuo säästöjä ja nostaa kiinteistön arvoa.  Saat linjasaneerauksen kaikki asiantuntijapalvelut  alustavista tutkimuksista  urakan takuuajan loppuun asti.

Linjasaneerauksen hankesuunnittelu

Hankesuunnittelun tarkoitus on valmistella osakkaita hankkeeseen, luoda kokonaiskuva kiinteistön korjaustarpeista ja selvittää eri tekniset toteutusvaihtoehdot sekä näistä aiheutuvat kulut. Taloyhtiön hallituksen määrittelemä tavoitetaso toimii hankesuunnittelun perustana. Hankesuunnitteluvaiheessa tehtävillä valinnoilla määritetään valtaosa tulevan korjaushankkeen kustannuksista, joten tätä voi perustellusti pitää hankkeen tärkeimpänä vaiheena.

Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu

Toteutussuunnittelussa laaditaan asiakirjat urakan kilpailutusta ja rakennuslupaa varten.

Taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden sitouttaminen toteutuu hyvällä viestinnällä, mahdollisella osakaskyselyllä ja etenkin havainnollisilla esittelytilaisuuksilla, joista olemme saaneet erityisen hyvää palautetta. Viestimme osakasmuutoksista, niiden mahdollisuuksista ja vaatimuksista selkeästi ja nimeämme hankkeissa aina osakasmuutoksista vastaavan henkilön.

Mittaus-, mallinnus- ja tutkimuspalvelut | Hankesuunnittelu | Toteutussuunnittelu sis. arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu | Rakennuttaminen | Projektinjohto ja valvonta | Energiapalvelut | Linjasaneeraus

Dennis Murto

yksikön päällikkö

Löysitkö etsimäsi?

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.