0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Lisä- ja täydennysrakentaminen

Palvelut taloyhtiöille

Täydennysrakentaminen

Taloyhtiöissä on mahdollisuuksia kiinteistön ja tontin kehitykselle täydennysrakentamisen muodossa. Täydennysrakentamisella on useissa yhtiöissä mahdollista rahoittaa peruskorjauksia, kuten linja- tai julkisivusaneerausta. Joskus purkaminen ja uuden rakentaminen voi olla vaihtoehtoinen ja kannattava ratkaisu taloyhtiölle.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ tarjoukset.taloyhtiopalvelut@sweco.fi

Joskus purkaminen ja uuden rakentaminen voi olla vaihtoehtoinen ja kannattava ratkaisu taloyhtiölle. Selvitämme täydennysrakentamisen mahdollisuudet ja näiden mukaan laadimme suunnitelmat esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

  1. Nykyisen rakennuksen korottaminen
  2. Käyttöullakon tai muiden yleisten tilojen muuttaminen asunnoiksi
  3. Rakennuksen jatkaminen sivusuunnassa
  4. Erillistalon rakentaminen tontille
  5. Purkaminen ja uuden rakentaminen

Lisäpalveluna teemme selvityksiä kiinteistön energiainvestoinneista ja rakenteellisesta kantavuudesta sekä kevyen selvityksen historiallisesti arvokkaisiin kohteisiin.

Swecon Taloyhtiöpalvelut on luotettava ja laadukas kumppani täydennysrakentamisen selvitys- ja suunnitteluvaiheeseen. Arvostetut palvelukonseptimme takaavat palvelumme laadun ja luotettavuuden.

Sweco on täydennysrakentamisen huippuammattilainen!

Taloyhtiöissä on mahdollisuuksia kiinteistön ja tontin kehitykselle täydennysrakentamisen muodossa. Täydennysrakentamisella on useissa yhtiöissä mahdollista rahoittaa peruskorjauksia, kuten linja- tai julkisivusaneerausta. Joskus purkaminen ja uuden rakentaminen voi olla

Dennis Murto

yksikön päällikkö

Löysitkö etsimäsi?

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.