0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Rakennesuunnittelu

Hankekehitys

Hankekehitys ja kilpailutyöt

Hyödynnämme Swecon kokonaisvaltaista rakennetun ympäristön osaamista sekä verkostoamme asiakkaidemme eduksi erityisesti hankkeen kehitysvaiheessa.

Kehitystyö on joko suunnittelu- tai toteutuskilpailu tai konkreettinen tuleva investointi. Ensisijainen tavoitteemme on auttaa asiakastamme voittamaan ja kehittämään itselleen kannattava hanke. Kehitysvaiheen alussa asiakkaan ja yhteisten tavoitteiden, toimintojen ja liiketoiminnan ymmärtäminen korostuu. Asiantuntijamme suunnittelevat luovia ja tehokkaita rakenneteknisiä ratkaisuja näiden tavoitteiden toteuttamiseksi.

Asiantuntijuutemme eri materiaaleissa, rakennejärjestelmissä ja niiden muuntojouston, rakennettavuuden sekä rakennusfysiikan osaamisessa ovat tekijöitä, jotka erityisesti hankkeen kehitysvaiheessa tulee ottaa huomioon. Myös rakenteiden ympäristövaikutusten, elinkaaritarkastelujen sekä energiatehokkuuden merkitys hankkeen kehityksessä on tärkeää. Suunnittelumme lähtökohdat perustuvat aina terveellisiin ja rakenteellisesti turvallisiin ratkaisuihin.

Kokonaisvaltainen osaamisemme hankkeen toteutuksessa, toiminnallisuudessa, laadun, kustannusten sekä aikataulun suunnittelussa sekä hallinnassa mahdollistavat kannattavan ja kilpailukykyisen projektin. Vahvan osaamisemme ja kokemuksemme avulla tunnistamme ja tuemme asiakastamme myös hankkeen riskien hallinnassa.

Tapio Raunama

Hankekehitysjohtaja

Juha Kirvesmäki

Hankekehityspäällikkö, teräs- ja hallirakentaminen
Ole meihin yhteydessä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.