0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Hollannin maaperän luhistuminen

Sweco on maanjäristyksen ykkösasiantuntija Suomessa

Maanjäristyssuunnittelua ja maanjäristysmitoitusta tarvitaan globaalissa maailmassa yhä enemmän. Kansainväliset hankintaketjut yleistyvät, ja vienti maanjäristysherkille alueille lisääntyy. Autamme hallitsemaan seismisiin alueisiin liittyviä riskejä ja varmistamaan rakenteiden, laitteiden ja tuotteiden maanjäristyskestävyyden.

Suomalainen maanjäristysosaaminen

Sweco on maanjäristyssuunnittelun ykkösasiantuntija Suomessa, ja osaamistamme arvostetaan myös maailmalla. Autamme yhdistämään maanjäristysmitoituksen saumattomaksi osaksi rakenne– ja laitesuunnittelua. Tunnemme eri maiden suunnittelunormit ja asiakkaidemme tuotteet hyvin, joten pystymme suunnittelemaan toimivat ratkaisut kunkin kohdemaan mukaan.

Maanjäristysturvallisuus

Ensisijaisesti maanjäristyssuunnittelussa huolehditaan ihmisten turvallisuudesta. Standardien ja suunnitteluohjeiden kautta huomiota kiinnitetään myös ympäristötuhojen ja taloudellisten menetysten estämiseen.

Simuloinnit ja analyysit

Seisminen mitoitus

Autamme energia-, metsä- ja kaivosteollisuutta sekä rakennusviennissä toimivia asiakkaitamme tarjoamaan maanjäristysalueille kestäviä teollisuuslaitoksia, koneita ja laitteita.

Simuloinnit ja analyysit

Konsultointipalvelut

Laitteiden ja niiden kantavan rungon maanjäristyskestävyys on tärkeää varmistaa jo konseptisuunnittelun ja tuotekehityksen aikana.

Simuloinnit ja analyysit

Jussi Jalkanen

Vaativa lujuuslaskenta

Kevin De Bleser

Vaativa lujuuslaskenta

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.