0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Ryhmärakennuttaminen

Koti sellaisena kuin sinä haluat – ryhmärakennuttamalla se on mahdollista!

Ryhmärakennuttaminen on uudenlainen tapa hankkia toiveiden mukainen asunto omakustannehintaan. Saracon asiantuntija-aloitteisissa ryhmärakennuttamishankkeissa yhdistyvät omatoimirakentamisen ja rakennusliikevetoisen asuntorakentamisen parhaat puolet. Saat siis enemmän vähemmällä.

Ryhmärakennuttamishankkeissa voit keskittyä oman kotisi suunnitteluun. Me olemme rakennuttamisen asiantuntija puolellasi: valmistelemme, valvomme ja kilpailutamme, jotta sinä saat kodin, joka täyttää tarpeesi ja toiveesi. Yhdessä muutamme unelmasi todeksi.

Mitä on konsulttialoitteinen ryhmärakennuttaminen?

Kun joukko ihmisiä ryhtyy yhdessä rakennuttamaan itselleen koteja, kutsutaan sitä ryhmärakennuttamiseksi. Kohde voi olla muutaman kodin pientalo, pienkerrostalo tai kymmeniä asuntoja sisältävä kerrostalo Helsingin uusilla asuinalueilla. Ryhmärakennuttamisesta käytetään myös termiä ryhmärakentaminen, mutta se on hieman harhaanjohtava, sillä asukkaat eivät itse rakenna, vaan rakennuttavat.

Saraco tekee ryhmärakennuttamisen mahdolliseksi, sillä Saraco etsii hankkeelle sopivat tontit ja valmistelee hankkeen asukkaiden toteutettavaksi. Saraco toimii asukasryhmän projektinjohtajana ja asiantuntijana koko hankkeen ajan, eikä asukkailta edellytetä hankkeissa mitään erityisosaamista.

Olemme vastuullisena asiantuntijana asukkaiden kumppani konsulttialoitteisen ryhmärakennuttamishankkeen kaikissa vaiheissa ja johdamme hanketta asukkaiden puolesta. Päätöksenteko säilyy kuitenkin aina asukkailla. Rakentaminen on tarkasti säänneltyä ja sen vuoksi pienenkin hankkeen läpivienti edellyttää runsaasti asiantuntemusta ja useiden ammattilaisten yhteistyötä.

Hankkeissamme voit nauttia osakkeenomistajan roolista ja osallistua yhtiön toimintaan mielenkiintosi mukaan. Emme edellytä asukkailta mitään talkootyötä, ainoastaan kiinnostus omaan asuntoosi ja asuinympäristöösi riittää.

Kiinnostuitko ryhmärakennuttamisesta?

Lue lisää ryhmärakennuttamisestamme täällä ja tutustu Saracon käynnissä oleviin kohteisiin mm. Helsingin Kruunuvuorenrannassa ja Jätkäsaaressa sekä Tampereen Kalevassa.

Kaisu Arpiainen

Liiketoimintajohtaja

Jari Mänttäri

Account Manager

Rauni Kolehmainen

Asiakaspalvelupäällikkö

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.