0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Suunnittelun johtaminen

Suunnittelun johtamisen merkitys rakennushankkeen onnistuneessa läpiviennissä korostuu entisestään rakennushankkeen laajetessa ja vaativuuden lisääntyessä. Tavoitteellisesti johdetun ja hyvin organisoidun suunnittelutyön avulla saat hankkeen onnistumisen kannalta parhaat lähtökohdat. Kun suunnittelutiimi toimii hyvässä yhteistyössä hankkeen muiden osapuolten kanssa hankkeen parhaaksi, niin saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Swecon asiantuntijat huolehtivat projektin johtamisesta, jotta hankkeesi onnistuu suunnitteluvaiheesta lähtien.

 

Onnistunut hanke edellyttää ammattitaitoista suunnittelua ja sujuvaa projektin johtamista

Rakennushankkeen tavoitteiden saavuttaminen ei yleensä kaadu siihen, että emme onnistuisi suunnittelemaan tai toteuttamaan teknisesti haasteellisia ratkaisuja.
Suurimmat haasteet ilmenevät, kun hankkeen useat eri osapuolet pyrkivät sovittamaan yhteen omia tarpeitaan. Rakennushankkeen yksi tärkeimmistä vaiheista onkin suunnitteluvaihe, jolloin toteutusratkaisuja lyödään lukkoon. Siksi on tärkeää, että suunnittelutiimin kaikki jäsenet pelaavat hyvin yhteen ja jokainen tietää oman roolinsa hankkeella.

Jotta suunnittelutiimin jäsenet tietävät tehtävänsä ja voivat suoriutua suunnittelutehtävistä mahdollisimman hyvin, tarvitaan suunnittelutiimin johtamista. Tässä me voimme olla avuksi ja tuomme heti hankkeen alkuvaiheessa suunnittelutiimiin avoimen ja keskustelevan kulttuurin, jossa on helppo ideoida ja visioida kuitenkin siten, että suunnittelu tapahtuu aikataulussa ja budjetissa. Lisäksi luomme linkin hankkeen muihin osapuoliin, kuten urakoitsijaan ja viranomaisiin ja kommunikoimme oikeaan aikaan oikeiden osapuolten kanssa.

Tavoitteet ohjaavat hankkeen suunnittelua

Suunnittelun johtamisella varmistamme, että tilaajan tavoitteet ohjaavat ja määrittävät suunnittelua alusta alkaen. Pidämme huolen siitä, että suunnittelun lähtötiedot ovat osapuolten saatavilla oikea-aikaisesti ja että suunnitelmat ovat riittävällä tarkkuustasolla sekä kaikkien osapuolten käytettävissä oikeaan aikaan.

Suunnittelun ammattitaitoinen johtaminen on olennainen osa projektin johtamista, mikä luo edellytykset myös toteutusvaiheen sujuvaan ja suunnitelmalliseen läpivientiin. Kerromme mielellämme lisää, kuinka asiantuntijamme voivat auttaa yrityksesi projektin onnistumisessa. Ota yhteyttä!

Jaakko Naamanka

Yksikönjohtaja, Kiinteistöt

Ville Poijärvi

Yksikönjohtaja, Infra

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.