Uutiset

/siteassets/uutiset-2020/kainua_770_380.jpg

Kainuun uusi sairaala ”Kainua” näyttää suuntaa tulevaisuudelle

17 tammikuuta 2020
Saman katon alta löytyvät kaikki terveydenhuollon palvelut, moderni sairaala, vahva potilaiden kuntoutumista tukeva toiminnallisuus sekä muuntojoustavat tilat. Kainuan tunnusmerkkejä ovat myös monipuolinen puun käyttö, tilojen värikkyys ja valoisuus sekä niihin sijoitettu taide.
/siteassets/uutiset-2020/suski_friman_770x380.jpg

Projektipäällikkönä Swecolla: "Puurakentaminen on jo lähtökohtaisesti ympäristöystävällinen valinta."

09 tammikuuta 2020
Suski on puurakentamisesta jo pikkutyttönä innostunut rakennesuunnittelija ja projektipäällikkö, joka viihtyy parhaiten asiakasrajapinnassa.
/siteassets/uutiset-2019/karhukortteli_770_380..jpg

Vanhan ja uuden vuoropuhelua – Porin historialliseen keskustaan nousi moderni Karhukortteli

11 joulukuuta 2019
Kun keskeiselle sijainnille rakennetaan arkkitehtoninen, perusrakentamisesta poikkeava kerrostalokortteli, tarvitaan edelläkävijöitä. Sweco on ollut mukana massiivisessa uudishankkeessa.  
/siteassets/uutiset-2019/petri-salmi_770_380.jpg

Projektipäällikkönä Swecolla: ”Rakennamme maailman turvallisinta metroa.”

09 joulukuuta 2019
Petri Salmi on työskennellyt Länsimetrossa aina louhintatöiden aloituksesta asti. Tiiviiksi hioutunut projektitiimi tekee saumatonta yhteistyötä maan suurimmassa joukkoliikennehankkeessa, joka on myös tärkeä osa pääkaupunkiseudun kestävää kaupunkirakentamista.
/siteassets/uutiset-2019/urban-insight_energy-transition_770x380.jpg

Urban Insight: Energiamurroksessa keskityttävä suurimpiin energiankulutuksen kohteisiin – lämmitys kotitalouksien energiasyöppö

05 joulukuuta 2019
Fossiilisilla polttoaineilla lämpiävät kaupungit ovat edelleen valtavirtaa Euroopan maissa. Swecon asiantuntijat selvittivät Utrechtin yliopiston tutkijoiden kanssa, minkälaiset toimet kotitalouksissa olisivat tehokkaimpia energian säästämiseksi. Esimerkiksi, jos eurooppalaiset kotitaloudet laskisivat lämpötiloja yhdellä asteella, säästetyllä energialla pystyttäisiin kattamaan Amsterdamin kokoisen kaupungin 29 vuoden sähköntarve.
/siteassets/uutiset-2019/eeva_punta_770_380.jpg

Liike-elämässä korostuu ympäristövastuu ja sosiaalinen kestävyys - Teollisuusasiakkaiden turvallisuuspalvelut täydentyivät

28 marraskuuta 2019
Swecon tuote-, kemikaali- ja ympäristöturvallisuuspalvelujen tarjonta laajeni vajaa vuosi sitten, kun 17 Linnunmaan asiantuntijaa liittyi osaksi konsernia. Teollisuudessa tarvitaan yhä kokonaisvaltaisempaa otetta vastuulliseen turvallisuusjohtamiseen.

Sweco mukana Kruunusillat-hankkeen allianssiryhmässä

22 marraskuuta 2019
Kruunusillat-hankkeen allianssin osapuolet allekirjoittivat kehitysvaiheen sopimuksen Helsingissä 20.11.2019. Sweco on mukana allianssiryhmässä marraskuun alussa vahvistuneen yrityskaupan myötä.
/siteassets/uutiset-2019/honkajoki_ilmakuva-virtualsite_770x380.jpg

Swecon virtuaaliset tietomalliratkaisut vahvistavat Honkajoki Oy:n projektivientiä

20 marraskuuta 2019
Swecon ja kiertotalouslaitoksiin erikoistuneen Honkajoki Oy:n yhteistyöllä on pitkä historia. Yhteistyö on saanut nyt uusia ulottuvuuksia, kun mukaan on otettu Swecon Virtual Design and Construction (VDC) -toimintaprosessi sekä SmartDrawings- ja VirtualSite-virtuaalitodellisuusratkaisut, joita asiakas voi hyödyntää projektinsa kaikissa elinkaarivaiheissa. Tällä hetkellä Honkajoki hyödyntää ratkaisuja viennin edistämiseen.
/siteassets/uutiset-2019/olympiastadion_770_380.jpg

Onnea Olympiastadion - Vuoden Teräsrakenne on vaatinut oivaltavaa teräsrakennesuunnittelua

18 marraskuuta 2019
Olympiastadionin remontti on loppumetreillä ja upea funkkisrakennus avautuu loppukesästä 2020. Nyt juhlimme uudistunutta stadikkaa Teräsrakennekilpailun 2019 voittajana. Swecon suunnittelijat vastasivat kulttuurihistoriallisen urheilupyhättömme valtavasta korjausurakasta; korjausrakenne- ja rakennesuunnittelusta.
/siteassets/uutiset-2019/ranuan-hyvinvointikeskus-nakyma-senioripihalle-kuva-sipark-oy_770x380.jpg

Ranuan LEED-sertifioitu hyvinvointikeskus edistää terveyttä myös luonnon voimalla

14 marraskuuta 2019
Ranualaiset ovat nauttineet pian vuoden ajan uuden hyvinvointikeskuksen terveellisistä ja turvallisista tiloista. Swecon suunnittelijat vastasivat LEED Gold -ympäristösertikaatin saavuttaneen kohteen LVI-, sähkö-, tele- ja turvasuunnittelusta.