0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tietomallien hallintapalvelu ModelSafe

Tietomallien hallintapalvelu ModelSafe

ModelSafe on teollisuudelle kehittämämme tietomallien hallinta- ja tarkastuspalvelu. Autamme pitämään 3D-tietomallit ajan tasalla tehtaan koko elinkaaren ajan.

Tietomallien tarkastus ja hallinnointi

Teollisuuslaitosten suunnittelun ja toteutuksen vaatimustaso nousee jatkuvasti, ja dataa tuotetaan koko ajan enemmän. Samalla korostuu luotettavien lähtötietojen sekä tiedon tehokkaan hallinnan, päivittämisen ja jakamisen merkitys.

ModelSafe-palvelulla hallinnoidaan 3D-tietomalleja teollisuushankkeen koko elinkaaren ajan. Kokoamme havainnolliseen yhdistelmämalliin laitoksen kaiken tietomallidatan eri lähteistä. Tietyn linjan, laitteen tai venttiilin sijainti löytyy nopeasti tuhansienkin vaihtoehtojen joukosta.

Myös mallien tarkastaminen ja tiedon jakaminen eri sidosryhmille onnistuu nopeasti. Varmistamme tietomallien tietoturvan kaksivaiheisella tunnistautumisella, suojatuilla etäyhteyksillä ja luotettavilla pilvipalveluilla.

Ohjelmistoriippumaton palvelu

ModelSafe-palvelu voidaan ottaa käyttöön osana muita tuotannon tukipalveluja, eikä erillisiä ohjelmistoasennuksia tarvita. ModelSafe toimii täysin ohjelmistoriippumattomasti. Jos tehtaasta ei ole olemassa suunnittelun aikaista tietomallia tai sitä ei ole pidetty ajan tasalla, voimme luoda 3D-mallin ketterästi skannaamalla kohteesta pistepilven.

Askel kohti digitaalista kaksosta

ModelSafe-palvelun käyttö on askel kohti teollisuuslaitoksen digitaalista kaksosta. Kun tietomallit pidetään ajan tasalla virtuaalisella alustalla ja päivitetään säännöllisesti, teollisuuslaitoksen 3D-kopio vastaa todellisuutta myös muutostilanteiden jälkeen.

 

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.