0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Julkisivun kuntotutkimus

Palvelut taloyhtiöille

Julkisivun kuntotutkimus

Rakennuksen julkisivun eli ulkopinnan tärkeimpiä tehtäviä on suojata rakennuksen muita osia vaurioilta. Siksi julkisivusta on pidettävä huolta ja sen kuntoa kannattaa tutkia säännönmukaisesti. Ajallaan suoritettu kuntotutkimus voi näkyä säästöinä tulevissa tutkimus- ja korjauskustannuksissa.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ tarjoukset.taloyhtiopalvelut@sweco.fi

Julkisivujen kuntotutkimus on syytä suorittaa kiinteistössä noin 15 vuoden välein, riippuen julkisivurakenteiden iästä. Kuntotutkimusta kilpailutettaessa on tärkeä miettiä etukäteen mitä osa-alueita tulee tutkia. Asiantuntijan käyttäminen jo hankkeen alkuvaiheessa on erittäin suositeltavaa. Tällöin saadaan määriteltyä oikein, mitä julkisivun osia on syytä tutkia.

Kuntotutkimus on suunnitteluvaiheen tärkein lähtötieto. Julkisivujen ja parvekkeiden mahdolliset vauriot eivät välttämättä näy silmämääräisesti ja suunnittelijoiden kiinteistökierroksella ei saada varmuutta rakenteiden kunnosta ilman materiaalien laboratorioanalyysejä. Swecon oma laboratorio varmistaa välittömän vuoropuhelun testaajien, tutkijoiden ja suunnittelijoiden välillä.

Autamme taloyhtiöitä selvittämään tarvittavan kuntotutkimuksen laajuuden. Julkisivun kuntotutkimus tehdään betonijulkisivuihin, parvekkeisiin, rapattuihin julkisivuihin, ikkunoihin ja vesikattoon. Lisäksi tutkimuksia voidaan kohdentaa pihakansi- ja autohallirakenteisiin. Suoritamme myös näytteenotot ja laadimme kattavan kuntotutkimusraportin, jossa esitetään selkeästi kaikki tutkimuksiin liittyvät tulokset ja havainnot, sekä rakennesuunnittelijan laatimat suositellut korjaustoimenpiteet ja kustannusarviot.

Löysitkö etsimäsi?

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.