0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Julkisivuremontti

Palvelut taloyhtiöille

Julkisivuremontti

Julkisivuremontin suunnittelu lähtee taloyhtiön tarpeista ja rakenteiden kunnosta. Suunnittelun tavoitteena on tuottaa oikean tasoinen ja kattava suunnitelma kiinteistön ulkovaipan, kuten ulkoseinien, vesikaton, parvekkeiden ja ikkunoiden kunnostamiseksi.

LÄHETÄ MEILLE TARJOUSPYYNTÖ tarjoukset.taloyhtiopalvelut@sweco.fi

Laaja julkisivukorjaus edellyttää yleensä rakenteiden kuntotutkimusta sekä hankesuunnittelua ennen varsinaista toteutussuunnitelmaa. Tarjoamme myös remonttiin tarvittavan arkkitehti- ja rakennesuunnittelun sekä projektinjohto– ja valvontapalvelut.

Julkisivuremontti vaatii eri rakennusmenetelmien ja -tapojen kattavaa tuntemusta sekä kokemusta eri vuosikymmenten rakenteista ja rakennustavoista. Asiantuntevalla suunnittelulla ja kokemuksella sekä energia-alan osaamisella saavutetaan kokonaistaloudellisesti paras ja kohteeseen sopivin lopputulos.

Julkisivusaneerauksen hankesuunnittelu

Hankesuunnittelun tarkoitus on valmistella osakkaita hankkeeseen, luoda kokonaiskuva kiinteistön korjaustarpeista ja selvittää eri tekniset toteutusvaihtoehdot sekä näistä aiheutuvat kulut. Taloyhtiön hallituksen määrittelemä tavoitetaso toimii hankesuunnittelun perustana. Hankesuunnitteluvaiheessa tehtävillä valinnoilla määritetään valtaosa tulevan korjaushankkeen kustannuksista, joten tätä voi perustellusti pitää hankkeen tärkeimpänä vaiheena.

Julkisivusaneerauksen toteutussuunnittelu

Julkisivuremontin toteutussuunnitteluvaiheessa luodaan kohteen toteutuspiirustukset, joilla voidaan hakea tarvittava rakennus- tai toimenpidelupa sekä kilpailuttaa varsinainen urakka. Tarjoamme julkisivuremonttiin rakenne- ja arkkitehtisuunnittelun lisäksi myös urakan projektinjohto- ja valvontapalvelut. Lisäksi saat ymmärrettävät ja laadukkaat suunnitelmat, joita tukevat havainnollistavat 3D-piirustukset, joiden avulla pystytään mallintamaan miltä kiinteistösi näyttää, kun julkisivuremontti on valmis.

JulkisivuOPTIMI – avaimet käteen palvelua julkisivuille

Swecon JulkisivuOPTIMI palvelu tarjoaa taloyhtiön julkisivusaneerauksen konsulttipalvelut avaimet käteen -periaatteella, aina tutkimusten määrittelystä korjaussuunnitteluun ja valvontaan. Projektipäällikkö toimii hankkeessa alusta loppuun saakka ja kuntotutkimusasiantuntijoita hyödynnetään tutkimusten lisäksi myös hankkeen urakkavaiheen laadunvarmistuksessa.

Jukka Hyvönen

Palvelupäällikkö

Löysitkö etsimäsi?

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.