0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tuotantovaiheen palvelut

Tarpeenmukainen huolto ja ylläpito sekä toiminnan seuranta pitävät kurssin oikeassa suunnassa teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan aina hallitusta vastaanotosta käyttöönottoon ja tuotannon kehittämiseen.

Hallittu käyttöönotto ja pilotointi

Saumaton yhteistyö tukee jouhevaa siirtymää teollisuuslaitoksen suunnittelusta käyttöönottoon. Laitoksen koeajojen ja kylmäkoestuksien tavoitteena on siirtyä teolliseen tuotantoon hallitusti. Toimintaa voidaan myös skaalata askel askeleelta laboratoriomittakaavasta pilottilaitoksen kautta teolliseen tuotantoon. Sujuva yhteistyö laitetoimittajien ja muiden sidosryhmien kanssa varmistaa, että käyttöönotto etenee suunnitelmien ja aikataulujen mukaan.

Toiminnan kehittäminen

Teollisuuslaitoksen elinkaari on pitkä, ja ylläpitosuunnittelua tarvitaan niin laitoksen arjessa kuin muutostilanteissa. Autamme viemään laitoksen kehityshankkeet läpi aikataulussa, onpa kyse sitten tuotantokapasiteetin nostosta, pullonkaulojen poistosta tai energianlähteiden vaihdosta fossiilisista uusiutuvaan. Kun laitoksen optimaalista toimintaa kehitetään kokonaisuutena, prosessit pysyvät tehokkaina, eheinä ja turvallisina niin ympäristölle kuin tuotteiden käyttäjille.

Ylläpito ja seuranta

Jo takuuaikana laitoksen yksittäiset komponentit alkavat kulua. Siksi tehokas toiminta vaatii tarpeenmukaista ja ennakoivaa huoltoa sekä pitkän tähtäimen suunnittelua (PTS). Tärkeää on seurata myös alan trendejä, materiaalimuutoksia ja lainsäädäntöä, kuten hygieniasäädöksiä. Kun laitoksen mekaniikkaan, säätöihin, automaation toimintaan, instrumentointiin ja tuotantoympäristön muutoksiin kiinnitetään käytön aikana riittävästi huomiota, myös ylläpitoprojektit etenevät sujuvasti esisuunnittelusta toteutukseen ja käyttöönottoon.

Pasi Haravuori

Myyntijohtaja, teollisuus

Kari Kumpulainen

Asiakkuusjohtaja, teollisuus

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.