0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Toteutussuunnittelu

Kaiken toteutussuunnittelun lähtökohtana on toimintavarma laitos, helposti säädettävät prosessit ja jouheva tiedonkulku. Käytettävissäsi on Swecon paikallinen ja laaja globaali asiantuntijaverkosto.

Prosessi- ja laitossuunnittelu

Teollisuuden suunnittelupalvelumme keskittyvät laaja-alaiseen prosessi- ja laitossuunnitteluun. Laitoksen ajettavuus ja joustavuus vaikuttavat siihen, että esimerkiksi lajinvaihtoaika on lyhyt ja laitosta voidaan operoida turvallisesti ja tehokkaasti eri ajotilanteissa.

Tiedonkulku ja viestintä

Jotta projektin suunnittelu- ja toteutusvaihe etenee jouhevasti, viestinnän pitää toimia hankkeen eri osapuolten kesken. Tiedonkulku on erityisen saumatonta, jos toteutamme laitoshankkeen kaikki suunnittelualat oman talon voimin. Projektin työkieli valitaan asiakkaan toiveiden mukaan, ja kaikki viestintä onnistuu esimerkiksi suomeksi tai englanniksi. Digitaalisten työkalujen ansiosta suunnitteludata saadaan tuotantovaiheen käyttöön ja tietoa jaetaan tietoturvallisesti laitoksen koko elinkaaren ajan. Lue lisää kyberturvallisuudesta.

Asiantuntijaverkosto

Toteutusvaiheen aikana kohdataan usein yllätyksiä, joiden käsittely vaatii resursseja. Laaja paikallinen ja globaali asiantuntijaverkostomme takaa, että muutoksiin pystytään reagoimaan nopeasti ja hanke etenee jouhevasti yllätyksistä huolimatta. Etsimme jokaiseen vaiheeseen tarvittavat osaajat, kuten elinkaari- ja hiilijalanjälkilaskennan sekä ympäristö- ja elintarvikejuridiikan asiantuntijat. Tuotantoprosessin optimoinnissa tarvitaan myös mallinnusosaamista.

Pasi Haravuori

Myyntijohtaja

Kari Kumpulainen

Asiakkuusjohtaja, teollisuus

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.