0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Taloyhtiön remontit Swecolta


Remontti
taloyhtiössä voi tuntua isolta projektilta. Hyvän kumppanin kanssa taloyhtiön remontit sujuvat aikataulussa ja laadukkaasti. Swecolta saat muun muassa seuraavat palvelut: taloyhtiön kuntokartoitus, taloyhtiön remontit: putkiremontti ja julkisivuremontti.

Asuinrakennuksen nykykunto, tulevat korjaustarpeet ja näiden suositeltavat ajankohdat ja kustannukset kannattaa selvittää ja aikatauluttaa hyvissä ajoin. Näin tuleviin remontteihin on mahdollista varautua ennalta ja korjaukset eivät tule yllätyksenä. Ylläpidon aikaisiin palveluihimme kuuluvat muun muassa kuntokartoitus ja kuntoarvio sekä pitkän tähtäimen suunnitelma PTS.

Taloyhtiön remontit lähtevät usein liikkeelle kuntokartoituksesta sekä hankesuunnittelusta. Suunnittelun tavoitteena on tuottaa oikean tasoinen ja kattava suunnitelma kiinteistön korjaukseen. Asiantuntevalla suunnittelulla taloyhtiön remontissa saavutetaan kokonaistaloudellisesti paras ja kohteeseen sopivin lopputulos. 

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Taloyhtiön kuntokartoitus


Autamme taloyhtöitä selvittämään tarvittavan kuntotutkimuksen laajuuden. Julkisivun kuntokartoitus tehdään betonijulkisivuihin, parvekkeisiin, rapattuihin julkisivuihin, ikkunoihin ja vesikattoon. Lisäksi tutkimuksia voidaan kohdentaa pihakansi- ja autohallirakenteisiin. Suoritamme myös näytteenotot ja laadimme kattavan kuntokartoitusraportin, jossa esitetään selkeästi kaikki tutkimuksiin liittyvät tulokset.

Laaja julkisivukorjaus edellyttää yleensä rakenteiden kuntotutkimusta sekä hankesuunnittelua ennen varsinaista toteutussuunnitelmaa. Tarjoamme myös remonttiin tarvittavan arkkitehti- ja rakennesuunnittelun sekä projektinjohto– ja valvontapalvelut.
Julkisivuremontti vaatii eri rakennusmenetelmien ja -tapojen kattavaa tuntemusta sekä kokemusta eri vuosikymmenten rakenteista ja rakennustavoista. Asiantuntevalla suunnittelulla ja kokemuksella sekä energia-alan osaamisella saavutetaan kokonaistaloudellisesti paras ja kohteeseen sopivin lopputulos.

Taloyhtiön remontti Swecolta

Putkiremontit taloyhtiöille

Huoleton putkiremontti taloyhtiöön- helposti ja nopeasti! Swecolta saat apua taloyhtiön remontteihin.  Asiantuntijamme auttavat  kaiken kokoisten kiinteistöjen linjasaaneerauksessa. Me autamme kuntokartoituksissa ja laajoissakin putkiremonttihankkeissa. Ota yhteyttä nyt Dennikseen!

Putkiremontti kerrostalossa

Taloyhtiön remontit | Sweco – taloyhtiön paras kumppani

Swecon taloyhtiöpalvelut on luotettava ja laadukas kumppani taloyhtiöiden remontteihin selvitys- , suunnittelu- ja toteutusvaiheiseen. Arvostetut palvelukonseptimme takaavat palvelumme laadun ja luotettavuuden. Ota yhteyttä jo tänään!

Löysitkö etsimäsi?

Ole meihin yhteydessä tai jätä tarjouspyyntö.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.