0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

REDI

Rakennesuunnittelu

Julkisivurakenteet

Suomen ainutlaatuisella julkisivujen suunnittelutiimillämme on pitkä kokemus niin vaativista kotimaisista julkisivurakennekohteista kuin kansainvälisistä pilvenpiirtäjistä.  Käytämme hyviksi todettuja, paloturvallisia ja akustisesti toimivia ratkaisuja sekä kehitämme uusia innovatiivisia ratkaisuja julkisivurakentamiseen.  Suunnittelussa käytämme moderneja laskenta- ja mallinnussovelluksia.

Julkisivuratkaisuissa haetaan persoonallista näyttävää ilmettä sekä turvallisia, terveellisiä, toimivia ja viihtyisiä olosuhteita

Olemme mukana erilaisissa kohteissa pienistä edustustiloista hybridikeskuksiin ja toimistotaloista asuntotorneihin. Toteutamme kokonaisratkaisut niin lasi-, metalli- kuin puujulkisivurakentamiseen. Asiantuntijoillamme on vahvaa erikoisosaamista korkeasta rakentamisesta, lasin mitoituksesta sekä rakennusfysiikasta. Pääpaino on uudisrakentamisessa, mutta lasirakenteiden korjausrakentamisen kysyntä on myös kasvanut viime aikoina. 

Julkisivurakenteiden palvelumme kattaa muun muassa energialaskelmat ja simuloinnit, korjaussuunnittelun, laadunvarmistuksen, riskianalyysit, luonnos- ja toteutussuunnittelun, paloteknisen ja akustisen suunnittelun, rakennusfysikaaliset tarkastelut, suunnitelmien ulkopuoliset tarkastuspalvelut, uusien rakenneratkaisujen kehityksen sekä valmisosasuunnittelun.  

Oikeassa kohteen lasivalinnassa tulee huomioida mm. energiatehokkuus, käyttöikä, viihtyvyys ja huoltovapaus. Asiantuntijamme auttavat asiakasta valitsemaan kohteeseen parhaiten soveltuvan lasivaihtoehdon. 

Kestävää kehitystä on paitsi energiatehokkaiden ja vähäpäästöisten materiaalien valitseminen, myös terveelliset pitkäikäiset rakenteet ja niiden kierrettävyys. Pyrimme myös vaikuttamaan kansainvälisten standarditoimikuntien kautta kestävämpään rakennettuun ympäristöön. 

Ficolon Katseet pysäyttävä julkisivu
Ficolon julkisivu
Tripla Vuoden lasirakenne 2020
Tripla Uusiheimo
REDI Upea julkisivu
REDI

Jukka Sammi

Teknologiapäällikkö

Ole meihin yhteydessä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.