0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Akkuteollisuuden toteutussuunnittelu ja projektinjohto

Toteutussuunnittelu ja projektinjohto

Vastaamme laitoshankkeiden toteutussuunnittelusta ja projektinjohdosta asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme asiantuntemusta myös muutos- ja laajennussuunnitteluun.

Toteutussuunnittelu

Vastaamme akkuteollisuushankkeen tietyistä suunnittelutehtävistä tai laitos- ja prosessisuunnittelusta kokonaisuutena. Toteutussuunnittelussa otetaan huomioon myös tilavaatimukset, kuten puhdas- ja kuivatilat. Poistovesien ja ilmanpäästöjen käsittely toteutetaan moderneilla päästöpesureilla ja puhdistimilla. Lisäksi pidämme mielessä kiertotalouden mahdollisuudet. Etsimme tehokkaimmat tavat teollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen.

Projektinjohto

Projektinjohdossa  autamme akkuarvoketjun eri toimijoita toteuttamaan investoinnin aikataulussa ja budjetissa eri toteutustavoilla, kuten allianssimallilla tai EPCM-palveluna. Projektinhallinnan sisältö räätälöidään aina asiakastarpeen mukaan. Kokonaisuus voi sisältää myös hankinta- ja työmaapalvelut. Laajat henkilöresurssimme takaavat, että ohjaamme hanketta eteenpäin systemaattisesti aina käyttöönoton koordinointiin ja suunnitteluun asti.

Projektinvalvontapalvelut

Tarjoamme akkuteollisuudelle luotettavat ja puolueettomat projektivalvontapalvelut (Owner’s Engineer, OE). Tarkastamme muun muassa hankkeen dokumentit, ohjaamme suunnittelua ja toimimme tukena teknologiahankinnoissa. Pidämme myös yllä tiivistä keskusteluyhteyttä kaikkiin teknologia- ja laitetoimittajiin, mikä auttaa hallitsemaan toimintaympäristöä kokonaisuutena.

Kehitys- ja muutoshankkeet

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan olemassa olevien akkulaitosten laajennukset sekä tuote- ja prosessimuutokset askel kerrallaan. Tuotantoa voidaan optimoida ja kehittää esimerkiksi energiatehokkushankkeilla. Energian talteenotto- ja varastointiratkaisut auttavat hyödyntämään lämpöpumpputeknologioita ja prosesseissa syntyviä lauhdelämpöjä. Paikallinen energiankierrätys laskee tuotannon hiilijalanjälkeä ja lisää energiaomavaraisuutta.

 

 

 

Ole meihin yhteydessä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.